1. juni 2020
Lille Næstved Skole mangler plads til eleverne. Derfor udbygges afdeling Karrebækvej. De første 20 millioner kroner er frigivet, og første spadestik tages i starten af december. Foto: Mia Than West
Lille Næstved Skole mangler plads til eleverne. Derfor udbygges afdeling Karrebækvej. De første 20 millioner kroner er frigivet, og første spadestik tages i starten af december. Foto: Mia Than West
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20 millioner frigivet til skolebyggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20 millioner frigivet til skolebyggeri
Næstved - 01. maj 2019 kl. 07:50
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udbygningen af Lille Næstved Skole, afdeling Karrebækvej, er nu et skridt tættere på. Byrådet har frigivet 20 millioner kroner, som skal bruges på udvidelse af skolen.

arrow Læs også: Skole udvider for millioner: Nu er første spadestik taget

Årsagen er større elevpres, og der vil i fremtiden ikke være plads til alle eleverne. Derfor bygges der i alt seks nye klasselokaler og tre nye faglokaler på det grønne område lige uden for fagfløjen.

Akut behov
Det var i forbindelse med budgetforliget i september sidste år, at Socialdemokratiet, Venstre, Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti, Enhedslisten, Dansk Folkeparti og Socialistisk Folkeparti gav hinanden hånden på at udvide Lille Næstved Skole, afdeling Karrebækvej.

Der er i anlægsbudgettet afsat 20 millioner kroner i 2019 og 10 millioner kroner i 2020 til at udbygge skolen med 1562 kvadratmeter.

Presset på Lille Næstved Skole er så stort, at der allerede til sommer mangler plads i klasselokalerne. På Herlufsholmvej har man valgt at lave et stort klasselokale om til to, og på Karrebækvej tages lokaler i hallen i brug som midlertidige klasselokaler.

Planlægningen af byggeriet er i fuld gang, og det forventes, at første spadestik tages i starten af december. Torben Møller Nielsen forventer, at de nye lokaler står klar til brug senest til efteråret 2020.

- Så afhænger det af vejr og vind. Det er en meget snæver tidsplan, og der skal ikke gå meget galt, siger skolelederen.

arrow Ny udskoling på vej: Elever flytter ind i starten af 2021
30. september 2019 kl. 08:14 Opdateret: kl. 16:49
arrow Skoleleder: Akut behov for pladser på byens skoler
13. september 2018 kl. 16:02 Opdateret: kl. 16:02
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk