2. juni 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 19-årig mand sigtet for salg af kokain

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

19-årig mand sigtet for salg af kokain
Opdateret 14. januar 2020 kl. 10:44
Næstved - 14. januar 2020 kl. 10:36
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 19-årig mand fra Næstved blev mandag klokken 12.04 anholdt i forbindelse med en sag om salg af narko på gadeplan. Han bliver tirsdag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Næstved.

arrow Læs også: Hvidt bud varetægtsfængslet i tre uger: Ville sælge to kilo kokain

Den 19-årige er sigtet for besiddelse af ikke under to kilo kokain med henblik på videreoverdragelse. I forvejen er en anden 19-årig mand varetægtsfængslet i samme sag, og yderligere en tredje 19-årig mand er idømt fem års fængsel for besiddelse med henblik på videreoverdragelse af to kilo kokain.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi foretog tilbage i december 2019 en ransagning af en adresse i Næstved, hvorfra der igennem en længere periode er solgt kokain på gadeplan i Næstved by. Ved ransagningen blev der fundet 20 gram kokain og et større kontantbeløb, og det er politiets efterfølgende efterforskning, der nu har ført til endnu en anholdelse i sagen.

- Efter politiets opfattelse er der tale om endnu et af de såkaldte hvide bude, der står for distribution af hårde stoffer på gadeplan. Vi er godt tilfredse med, at vi efter en omfattende efterforskning i sagen nu har kunnet anholde den 19-årige. Vi ser med stor alvor på de personer, der skånselsløst tjener penge på andres afhængighed og ulykke, siger politiinspektør Kim Kliver.

arrow Masser af stoffer i hjertet af byen
11. april 2019 kl. 05:52 Opdateret: kl. 23:05
arrow Tre mænd anholdt for omfattende salg af stoffer
10. april 2019 kl. 10:42 Opdateret: kl. 11:31
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk