25. september 2020
Efter et par måneders forberedelse er Jonas Karimi nu klar til at åbne buffeten på Kvægtorvet, der byder på mad fra Middelhavs-landende til overkommelige priser.
gallery icon

Se billedserie

Efter et par måneders forberedelse er Jonas Karimi nu klar til at åbne buffeten på Kvægtorvet, der byder på mad fra Middelhavs-landende til overkommelige priser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 19-årig åbner restaurant: Fyld maven for 99 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

19-årig åbner restaurant: Fyld maven for 99 kroner
Opdateret 05. marts 2020 kl. 09:51
Næstved - 05. marts 2020 kl. 09:46
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han begyndte som avisbud som 13-årig. Siden har han arbejdet i sin fars restaurant i Slagelse og i Næstveds burger-barer for at få penge nok til at realisere drømmen om egen restaurant.

arrow Læs også: Brand i burgerbar

- Det er mens du bor hjemme, du har bedst mulighed for at spare op, lyder det snusfornuftigt fra Jonas Karimi, der går i 2. G på handels-gymnasiet EUX i Holsted.

Resultatet af den store spareøvelse ligger på Kvægtorvet og bærer navnet City Kebab. En buffet-restaurant i hjertet af byen, der serverer middelhavsmad til overkommelige priser.

- Når jeg går rundt i København oplever jeg, at byen bugner af billige restauranter. Sådan en har vi manglet i Næstved. Her kan du få 25 forskellige retter, en stor salatbuffet og valg mellem tre supper for under 100 kroner, siger Jonas Karimi, der for et par måneder siden åbnede restauranten i den tidligere Dominos under navnet Brunch og Buffet.

Det blev lidt af en koldstart. Gæsterne udeblev og åbningstiderne fra sent eftermiddag til tidlig aften harmonerede heller ikke rigtigt med begrebet brunch.

- Vi har været på jagt efter en kok, der kan styre en buffet. Ham har vi fundet og navnet er ændret til City Kebab, for udover buffet kan du også få a la carte og mange familier elsker kebab, siger den unge iværksætter.

Han driver restauranten sammen med sin far, Mohammed Karimi, der også ejer »Den Sorte Gryde« i Slagelse.

Familien kommer fra Afghanistan, men Jonas er født i Danmark og rundet af Næstved.

- I min fars restaurant i Slagelse serverer vi traditionel dansk mad. Stegt flæsk med persillesovs f.eks. Men det kan du også få flere steder her i byen. Derfor var det oplagt at tænke buffet og servere mad med inspiration fra Middelhavslandene Spanien, Italien og Tyrkiet.

City Kebab har alkoholbevilling, så kunderne ikke behøver nøjes med sodavand og sugerør, når de går ud at spise i det tidligere pizzeria på Kvægtorvet, der har fået en ordentlig overhaling.

- Alt hvad du ser herinde har vi selv lavet. Vi har malet, tapetseret, sat vægbeklædning op og disken i den gamle Dominos er blevet skåret til og genbrugt. Jeg er ærligt talt temmelig stolt over resultatet, hvis jeg selv skal sige det.

Nu handler det om at gøre byen opmærksom på, at der er kommet mere mad til Næstved. Derfor har Jonas Karimi fået fremstillet 2.000 flyers, der er på vej i postkasserne og også Facebook og Instagram er taget i brug for at lokke kunder i buffeten.

- Jeg har altid haft en drøm om min egen restaurant, et sted hvor du kan gå i god dialog med kunderne og blomstre uden begrænsninger. Og når jeg drømmer stort, så tænker jeg at det her vil jeg fortsætte med - bare i større skala.

City Kebab er åben torsdag til søndag fra klokken 16 til 21 og henvender sig ifølge Jonas Karimi til sultne singler, par og børnefamilier, ja til alle der har lyst til at gå ud og fylde maven for 99 kroner.

arrow Storcenter genåbner med kundetællere og håndsprit
11. maj 2020 kl. 03:54 Opdateret: kl. 15:06
arrow Bilka bygger om
29. oktober 2019 kl. 16:41 Opdateret: kl. 14:33
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk