19. oktober 2019
Politiet fandt her til aften Christian Erichsen i et forladt hus i nærheden af stedet mellem Sandved og Fuglebjerg, hvor han i morges forsvandt. Arkivfoto
Politiet fandt her til aften Christian Erichsen i et forladt hus i nærheden af stedet mellem Sandved og Fuglebjerg, hvor han i morges forsvandt. Arkivfoto
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 17-årig fundet i god behold efter at have været forsvundet hele dagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

17-årig fundet i god behold efter at have været forsvundet hele dagen
Opdateret 29. december 2018 kl. 22:44
Næstved - 29. december 2018 kl. 17:13
Af Niels Brande
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Opdateret klokken 21.33
Ifølge vagtchef Lars Denholt, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, var det samarbejdet mellem indsatslederen og en hundepatrulje, der hjalp dem frem til den unge mand, som havde søgt tilflugt i et forladt hus i nærheden af det sted mellem Sandved og Fuglebjerg, hvor han sidst blev set i morges.

arrow Læs også: 16 hjemmeplejebiler udsat for groft hærværk

Politiet vækkede ham i huset og har nu givet ham noget vand, mens de vurderer, om han skal tilses af en læge, inden han kan genforenes med familien.

Opdateret klokken 21:21
17-årige Christian Erichsen, som har været forsvundet dagen igennem, er nu fundet i god behold.

Det oplyser hans far til Sjællandske.

Det er politiet, som her til aften har fundet den unge mand i et forladt hus, fortæller faren, Benjamin Erichsen, med tydelig lettelse i stemmen.

- Jeg er så glad lige nu, siger faren.

Opdateret klokken 20.37:
Politiet har her til aften sendt folk ud til området omkring, hvor 17-årige Christian Erichsen her til morgen gik fra for at forsøge at spore ham.

- Vi har sendt en indsatsleder og en hundepatrulje ud for at se, om vi kan finde noget på det sidste sted, vi ved han fysisk har befundet sig, siger Lars Denholt, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til Sjællandske kort før klokken 20.30.

Politifolkene skulle netop være ankommet til området. Efter Sjællandskes oplysninger har politiet forsøgt at spore sig frem til den unge mands telefon.

Politiet er løbende i kontakt med Benjamin Erichsen, far til den 17-årige unge mand, der har været forsvundet siden i morges.

På Facebook er et opslag med farens efterlysning blevet delt 2600 gange, og en del frivillige leder i lokalområdet omkring Sandved og i andre dele af Syd- og Vestsjælland.

Ifølge en kommentar på farens Facebookopslag var det adressen Stensnarevej 2 mellem Sandved og Fuglebjerg, Christian Erichsen forlod i morges. Ifølge faren var han iført jeans og en t-shirt.

En eftersøgning er lige nu i gang mellem Sandved og Fuglebjerg, efter 17-årige Christian Erichsen i morges i deprimeret tilstand og uden sin jakke og telefon forlod en fest i Sandved.

Han er sidst set mellem klokken seks og otte i morges. Han gik fra festen i retning mod Fuglebjerg.

På Facebook har hans far Benjamin Erichsen sendt en efterlysning ud, og politiet er også informeret om den unge mands forsvinden.

- Du må rigtigt gerne kontakte mig på telefon 52 62 84 53, såfremt du har set ham. Se venligst efter ham i grøfter og udhuse, skriver Benjamin Erichsen i opslaget, som hurtigt spredes.

arrow 17-årig med gæld udsat for røveri ved højlys dag
14. januar 2019 kl. 11:29 Opdateret: kl. 11:29
arrow To biler i frontalt sammenstød på landevej
19. december 2018 kl. 17:15 Opdateret: kl. 17:19
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk