26. september 2020
Det endte i en biljagt, da politiet tirsdag aften forsøgte at standse en 28-årig mand fra Slagelse, som kørte alt, alt for stærkt på Slagelsevej.
Det endte i en biljagt, da politiet tirsdag aften forsøgte at standse en 28-årig mand fra Slagelse, som kørte alt, alt for stærkt på Slagelsevej.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 147 km/t på landevej endte i biljagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

147 km/t på landevej endte i biljagt
Næstved - 13. november 2019 kl. 13:51
Af Helle Hansen

147 km/t på et sted hvor man må køre 80 km/t.

arrow Læs også: 42-årig sigtet for narkokørsel

Det går ikke helt ubemærket hen, når der er færdselskontrol på stedet, og politiet forsøgte da også at stoppe bilisten, som havde så voldsomt travlt på Slagelsevej lige uden for Fuglebjerg tirsdag aften.

Bilisten havde dog ikke synderlig lyst til at tale med politiet der klokken 22.28 og fortsatte, til han endte i rundkørslen Sdr. Ringgade/Slagelse Landevej på den anden side af kommunegrænsen.

Da lasermålingen viste, at han kørte ikke mindre end 147 km/t, ville politibetjentene standse ham, men han accelererede yderligere og fortsatte i retning mod Slagelse - nu med en politibil i hælene.

I rundkørslen mistede den 28-årige mand fra Slagelse herredømmet over bilen, som skred ind i en kantsten og punkterede.

Han forsøgte at stikke af fra stedet til fods, men blev hurtigt løbet op.

Han blev anholdt, og en alkometertest viste, at han havde en promille, der var højere end tilladt, og en narkometertest gav udslag for cannabis.

Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og narkokørsel og desuden også for ikke at ville rette sig efter politiets anvisninger. Der blev taget en blodprøve af den 28-årige, og han blev løsladt igen klokken 0.42.

- Det her er de indledende sigtelser. Der kan sagtens komme flere, når sagen er skrevet færdig, siger Palle O. Hansen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis presseafdeling. Den 28-årige kan meget vel have bragt andre trafikanters liv i fare, men det vides ikke endnu, om det er tilfældet.

Færdselskontrollen foregik tirsdag aften kl. 20.05-22.30.

Inden den 28-årige kom bragende forbi kontrollen, nåede politiet at måle seks andre, som kørte for stærkt, mens en blev sigtet for at køre med kun en nummerplade og en anden blev sigtet for forkert lygteføring.

arrow Narkodømt hjælper politiet - får nedsat straf
11. december 2019 kl. 11:43 Opdateret: kl. 11:57
arrow 42-årig solgte stoffer i nattelivet
09. december 2019 kl. 11:45 Opdateret: kl. 11:22
arrow Flere påvirkede trafikanter på vejene
14. november 2019 kl. 11:11 Opdateret: kl. 10:01
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk