16. oktober 2018
Lidt vanvittig har man da lov at være, når man serverer Valgflæsk i gryde og hedder Otto Kok Hansen. Fotos: René Kongsgaard
gallery icon

Se billedserie

Lidt vanvittig har man da lov at være, når man serverer Valgflæsk i gryde og hedder Otto Kok Hansen. Fotos: René Kongsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Vanvittig sjovt valgflæsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Vanvittig sjovt valgflæsk
Næstved KV17 - 21. november 2017 kl. 09:28
Af Anna C. Møhl Fotos af René Kongsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

NÆSTVED: Det var noget af en slutspurt, som kandidaterne til kommunalvalget blev udsat for bare 12 timer inden valgurnerne åbnede.

Egnsteatret havde mandag aften inviteret kandidaterne til Valgflæsk og én for en blev staklerne udsat for røgkanoner, en vild orangutang og godmodig spot og spe.

Det var en fornøjelse at se, hvordan selv velformulerede politikere blev hylet ud af den.

Udstyret med støttepædagog i form af en kort tale, blev de overhalet inden om af alt det teater kan. Lys, lyd, vindmaskiner, snemaskiner, sæbebobler, vandforstøver og alle mulige afbrydelser.

Midt i alle valgløfterne om at gøre Næstved stor igen, flere varme hænder i ældreplejen og endeløse flosker om øget velfærd, snublede de en efter en i ordene.

Egnsteatrets Kultursuppe-arrangement - mandag aften i særudgave i anledning af kommunalvalget - har en forsamlingshusstemning over sig. Gæsterne hygger sig med mad, papvin og skør underholdning. Mandag aften var ingen undtagelse.

Gid bare hver tredie valgmøde havde været lige så underholdende og sendt kandidaterne helt derud, hvor de ikke altid har et svar parat. Der ville have været totalt udsolgt til alle valgmøderne lige som der var til Valgflæsk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk