16. oktober 2018
Valgplakaterne skal fjernes. Også dem, der har været udsat for hærværk, som det eksempelvis gik ud over Thomas Palmskovs valgplakat i Næstved.
Valgplakaterne skal fjernes. Også dem, der har været udsat for hærværk, som det eksempelvis gik ud over Thomas Palmskovs valgplakat i Næstved.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livets cyklus: Fra valgplakat til genbrug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livets cyklus: Fra valgplakat til genbrug
Næstved KV17 - 23. november 2017 kl. 13:55
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kommunal- og regionsvalget er nu overstået, og dermed er det også blevet tid til at fjerne de mange valgplakater, der har præget bybilledet de seneste uger.

Nogle af valgplakaterne har udtjent deres værnepligt, mens andre indgår i livets cyklus og kan genbruges. Det skriver AffaldPlus i en pressemeddelelse.

Således opfordrer affaldsselskabet for Næstved, Faxe, Ringsted, Slagelse, Vordingborg og Sorø til, at man kommer ned på genbrugspladserne med valgplakaterne, når de er blevet fjernet.

Nogle af plakaterne er lavet af såkaldt kanalplast. Det består af popypropylen og kan fint genanvendes, hvorfor disse skal afleveres i Hård plast. Andre plakater er lavet af masonit, der ikke kan genanvendes. Disse skal derfor i Småt brændbart.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk