20. juni 2021
Venstre står stadig ved deres valgprogram, siger borgmesterkandidat Kristian Skov-Andersen (tv.), der her ses på valgnatten sammen med Helge Adam Møller og Carsten Rasmussen.
Venstre står stadig ved deres valgprogram, siger borgmesterkandidat Kristian Skov-Andersen (tv.), der her ses på valgnatten sammen med Helge Adam Møller og Carsten Rasmussen.
Foto: Thomas Olsen +45 20471567
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Tanker oven på et valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Tanker oven på et valg
Næstved KV17 - 27. november 2017 kl. 13:31
Af Kristian Skov-Andersen, Agertoften 33, borgmesterkandidat for Venstre i Næstved.

Først og fremmest en stor og ydmyg tak for alle stemmer ved valget i tirsdags. Valget førte desværre til en helt ny og overraskende "regering". Og til en politik, som risikerer at svække grundlaget for vores fælles velstand og velfærd.

arrow Læs også: Debat: Et godt valg

Det drøftes om parterne har kæmpet for lidt eller for meget på valgnatten. Ja, Venstre kæmpede for at vinde borgmesterposten. Og for at skabe en bred regering hen over midten. Udsigten til skatteforhøjelse mv. fortæller, at den siddende borgmester kæmpede endnu hårdere.

Der blev ikke kæmpet tilsvarende for at videreføre den aktuelle sunde økonomiske linje. Ansvaret herfor ligger i begge lejre. Venstre fik håndslag på en forhandling i løbet af valgnatten. Men det kom aldrig dertil.

Undervejs i valgkampen er det sagt og skrevet, at det var vanskeligt at kende forskel på Carsten Rasmussen og mig selv. Med den politiske linje, som er lagt efter valget i tirsdags, håber jeg at vælgerne ikke længere har svært ved at se forskel.

Venstre står stadig ved vores valgprogram.

arrow Borgmesteren: Jeg holder fast i aftalen
28. november 2017 kl. 11:38 Opdateret: kl. 12:26
arrow Erhvervsformand: Det røde kabinet giver ballade
28. november 2017 kl. 06:56 Opdateret: kl. 12:25
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk