23. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Sagesløse naboer til svinefarm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Sagesløse naboer til svinefarm
Næstved KV17 - 14. november 2017 kl. 19:30
Af Niels Poul Dreyer, skovejer Allindemagle, Brunemosevej 10, Fuglebjerg.
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi er naboer til svinefarm i Næstved Kommune her ved Tystrup. Lige her op til kommunevalget, har kommunen godkendt en udvidelse af en svinefarm, hvor belægningen kan øges fra 250 til 350 dyreenheder, en stigning på 60 procent. Samtidig lægger godkendelsen op til lempede krav til rensning af ammoniak, så udvidelsen samlet set betyder, at ammoniakudslippet øges med 100 procent.

Udvidelsen sker efter, at landbrugspakken, som er vedtaget af den borgerlige regering, er trådt i kraft. Der tages ikke hensyn til at naturen ved Tystrup Sø. Eller til at beboerne i området får så voldsomme gener, at vi ikke kan opholde sig udendørs, hvis vinden blæser fra svinefabrikken.

Kommunen har ellers investeret med EU penge til at etablere 5 søer ikke mere end 500 meters fra svinefabrikken, netop fordi mange sjældne dyr og planter lever her.

Vi naboer til svinefarmen er nu chanceløse. Vi har ikke længere en retsstat, men skal nu tvinges til at betale til vores egen destruktion, fordi landbrugsmafiaen har den totale magt i Danmark.

Tjenester til vennerne i landbrugserhvervet er vigtigere for de borgerlige end at tage hensyn til os her på landet. Mottoet er: Hvis du ikke kan lide lugten på landet, så flyt til byen!

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk