17. maj 2021
Hanne Sand Jespersen roser borgmester Carsten Rasmussen for at holde fast i aftalen mellem Socialdemokratiet, de radikale, SF og Enhedslisten. Foto: Thomas Olsen
Hanne Sand Jespersen roser borgmester Carsten Rasmussen for at holde fast i aftalen mellem Socialdemokratiet, de radikale, SF og Enhedslisten. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen +45 20471567
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Et godt valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Et godt valg
Opdateret 29. november 2017 kl. 12:49
Næstved KV17 - 29. november 2017 kl. 10:36
Af Hanne Sand Jespersen Lindebjerggårdsvej 11, Næstved

Vi havde et godt valg i Næstved - det blev godt, fordi borgmester Carsten Rasmussen lyttede til vælgerne og handlede derefter. De partier, der ønsker skatteforhøjelse og mere velfærd gik frem, og det er det, vores borgmester tager til sig.

arrow Læs også: Borgmesteren: Jeg holder fast i aftalen

Når erhvervsformanden for Næstved Erhvervsforening, Torben Johansen, forudser et halvbetændt klima i byrådet, hvis konstitueringsaftalen mellem Socialdemokratiet, De Radikale, Enhedslisten og SF fastholdes, tager han fejl. Jeg er overbevist om, at Carsten Rasmussen med sine særlige evner for samarbejde kan skabe et sundt klima i byrådet - og det er sundt at lytte til vælgerne. Det er sandt demokrati og sund fornuft. Derfor var det dejligt at læse Carsten Rasmussens konklusion: »Selvfølgelig bliver aftalen ikke lavet om«.

arrow Erhvervsformand: Det røde kabinet giver ballade
28. november 2017 kl. 06:56 Opdateret: kl. 12:25
arrow Debat: Tanker oven på et valg
27. november 2017 kl. 13:31 Opdateret: kl. 11:53
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk