18. januar 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Tørstig tur tilbage til1990'erne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Tørstig tur tilbage til1990'erne
Ugeavisen Næstved - 12. juni 2018 kl. 13:58
Af Tekst og foto: Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev drukket tæt på begge sider af barområdet, og det blev en kæmpe musikfest uden ballade.

Vi har det meget sjovere her på den side. De andre har det ikke nær så sjovt, selvom de har købt sig til fri bar... her har vi råd til at betale hver gang.

Udtalelsen kommer fra en smilende mand i trediverne, der har svedperler på panden under stråhattens skygge. Han var ung i 90'erne. Klokken nærmer sig 17 og nutiden trænger sig på. Han har været i gang siden kl. 9 sammen med slænget - en gruppe venner fra Næstved, som har fundet ud af, at 90'er festen er det perfekte sted at nyde god musik og kølige fadbamser.

Solen bager i Rådmandshaven, og mens nogle tager sig en lur på det gule græs, tager de åndsfriske sig et par glas vand, hver gang toilettet besøges. Den metode synes at virke, for der er god stemning på pladsen - på begge sider af det lange barområde, der deler gæsterne op i to lejre.

Nogle er stive, men alle er glade. 7.000 har taget billetten tilbage til halvfemserne og selv i pauserne, hvor der spilles hit af blandt andre Michael Jackson, bliver der danse og synges med langt væk fra scenen.

Sidst på eftermiddagen er det Cartoons, der genoplives og det farvestrålende band går rent ind med omkvæd som: Everbody sing this song, Doodah...

Sværere er det ikke, og så måske alligevel. Lidt senere er Infernal på scenen. Der er lagt i kog til en skotsk inspireret fest, men man skal være med helt fra begyndelsen af dagen for at synes godt om cirka 10 minutters langt forspil, der mest handler om at se folks knyttede næver og hænder over hovedet. Endelig synger Lina Rafn - solen skinner stadig og der er kolde fadøl i teltet. Festen fortsætter og med alt udsolgt og ros fra det lokale politi, kan de glade og gale halvfemsere vende tilbage igen i 2019.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk