15. december 2018
Up With People kommer igen forbi Næstved med deres farverige show. Det bliver 9. og 10. maj i Herlufsholm Hallen.
gallery icon

Se billedserie

Up With People kommer igen forbi Næstved med deres farverige show. Det bliver 9. og 10. maj i Herlufsholm Hallen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Up With People tilbage - værtsfamilier søges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Up With People tilbage - værtsfamilier søges
Ugeavisen Næstved - 13. marts 2018 kl. 14:00
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sig Up with People, og de fleste er med. Gennem musikken samles unge fra alverdens hjørner med forskellige hudfarver og baggrund til en fælles mission. At blive positive ambassadører for en bedre verden - fuld af mere håb og fred.

Siden 1965 har det sejlivede show eksisteret som et stort internationalt projekt for unge verden over og som det eneste sted i landet, har det tværkulturelle verdens-show valgt at give to koncerter i Næstved. Det sker onsdag 9. maj kl. 19.30 og torsdag 10. maj kl. 15 i Herlufsholm Hallen.

- Hvis man aldrig har oplevet et Up with People-show før, har man i dén grad noget til gode, siger Anders Petersen fra arrangørgruppen.

Næstved er en rigtig Up With People by, da et forholdsvist stort antal danske rejsende igennem tiderne er kommet fra Næstved.

Det gælder ikke mindst Anders Petersen, der rejste med gruppen i 1995, hvor han mødte sit livs kærlighed Brenda Petersen. Hun var elev i truppen og Anders Petersen var leder, og romancen var derfor yderst hemmelig. Den holdt, og to måneder efter touren blev de gift i USA.

Møns Bank er valgt som gebyrfrit billetsalgssted: www.moensbank.dk/uwp. Det er denne gang muligt at købe reserverede pladser mod en mindre merpris.

I forbindelse med at de 115-120 unge Up With Peope mennesker kommer til Næstved er der brug for lokale værtsfamilier, der har lyst til at huse en deltager og få et internationalt pust ind i hjemmet et par dage.

For nærmere info kontakt Lise Engskov fra arrangørgruppen på email: uwp-naestved@live.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk