18. oktober 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Shuttlebus-idé er parkeret ved banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Shuttlebus-idé er parkeret ved banen
Ugeavisen Næstved - 09. januar 2018 kl. 16:11
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har trukket ud. Faktisk så meget, at det forsinker opførelsen af det nye P-hus på Grønvej med en måned. Men nu er der fundet en løsning på parkeringsproblemet.

DSB var ikke glade for ideen om at etablere shuttlebus kørsel fra den gamle GHR kaserne og fra Arena Næstved. Det var ikke en tilfredsstillende løsning for kunderne.

- Vi er gået i gang med at etablere P-pladser på området på den anden side af hegnet ud mod banen. Hegnet blev fjernet i fredags, og nu er der sat et nyt op, så der kan etableres erstatningspladser til pendlerne, mens byggeriet står på, siger Birgit Flinch Melsen, projektingeniør ved Næstved Kommune Team Trafik.

Løsningen er god. Også for Næstved Kommune, som ikke er interesseret i at genere pendlerne. Problemet har simpelthen været, at finde ud af om det var Banedanmark eller DSB, der ejer jorden ud mod banen.

Nu er der klippet i hul i hegnet, og inden uge fire vil P-området blive åbnet, ligesom det ventes at byggeriet af det nye P-hus går i gang hurtigst muligt. Der er tabt nogle uger, idet byggeret skulle have været i gang inden jul. Nu vil P-huset først blive færdig i slutningen af august.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk