20. januar 2019
Maria og Anni Kragh slår pjalterne sammen, når de 2. marts byder indenfor i By Kragh til et helt nyt koncept med tøj, frisørsalon og micropigmentering (permanent makeup).
Maria og Anni Kragh slår pjalterne sammen, når de 2. marts byder indenfor i By Kragh til et helt nyt koncept med tøj, frisørsalon og micropigmentering (permanent makeup).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mor og datter i samme butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mor og datter i samme butik
Opdateret 12. februar 2018 kl. 13:37
Ugeavisen Næstved - 12. februar 2018 kl. 13:34
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anni Kraghs datter Maria bliver en del af tøjbutikken i Ringstedgade. En mindre frisørsalon og klinik med micropigmentering bliver fremover også blandt tilbudene.

I tre år har Maria Kragh været væk fra frisørfaget, men savnet har været for stort. Nu får hun en lille salon i butikken hos sin mor.

- Efter min barsel har jeg arbejdet i en beauty-shop i byen og i den forbindelse er jeg godt i gang med en uddannelse som micropigmentist, som er permanent makeup.

- Vi indretter derfor også en lille klinik bagved butikken, hvor jeg tilbyder permanent makeup.

Butikken bliver totalt endevent og sat istand. Der skal stadig være plads til de kendte tøjmærker, men til gengæld bliver den tilført nye brands, der henvender sig til en lidt yngre målgruppe.

Det skal være hyggeligt og anderledes i butikken er mor og datter enige om, der i juli sidste år mistede deres elskede mand og far. - På grund af vores store sorg trængte vi til en forandring, og vi glæder os til at præsentere det nye koncept, der ændre navn til By Kragh.

Butikken lukkes 21. februar for en totalistandsættelse og vender stærkt tilbage i nye rammer 2. marts.

Se artikel i Næstved-Bladet i denne uge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk