19. januar 2019
Mathis August Borg var stolt og glad for at få lejlighed til at skabe en smuk udstilling hos Konditori La Glace. Til venstre i billedet ses ejer Marianne Stagetorn. Foto: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Mathis August Borg var stolt og glad for at få lejlighed til at skabe en smuk udstilling hos Konditori La Glace. Til venstre i billedet ses ejer Marianne Stagetorn. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mathias satte makronen på værket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mathias satte makronen på værket
Ugeavisen Næstved - 14. februar 2018 kl. 15:36
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venner, kolleger og familie var med, da den lokale modist Matias August Borg præsenterede årets modeudstilling hos Konditori La Glace i København.

Kagetraditioner gennem mere end 148 har i nyere tid kulmineret med en hyldest til modeugen Copehagen Fashion og denne gang har La Glace allieret sig med Mathias August Borg. Et besøg på Det Kongelige Teater gjorde det klart, at hatte og hårpynt passer perfekt til en udstilling med.

Det samme gjorde kemien mellem modist og konditorer og en kold aften i februar kunne Mathias August Borg nyde tre ugers forberedelser sammen med staben fra La Glace, som har lagt mange timer i de smukke kager, der nu er udstillet i vinduerne.

Det var en stolt ejer, Marianne Stagetorn, der i rosende ord præsenterede aftenens program, der ud over hygge og historie bestod af - ja, kager. Årets modekage, som ses i hundredvis i vinduerne, er fremstillet i samarbejde med Mathias August Borg. Den franske modemakron har en sød smag af hindbær, men også en stærk og forfriskende eftersmag. Det er chili, der gør den lille forskel og som vil lokke mange til det smukke konditori for at smage, nyde omgivelserne og udstillingen, hvor hatte ses i skøn forening med de smukke kager.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk