21. oktober 2018
Direktør Hans Larsen glæder sig over den gode start på året for Fensmark Brugsforening, der fremover er en del af Meny-kæden.
gallery icon

Se billedserie

Direktør Hans Larsen glæder sig over den gode start på året for Fensmark Brugsforening, der fremover er en del af Meny-kæden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God start for Meny i Fensmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God start for Meny i Fensmark
Ugeavisen Næstved - 08. januar 2018 kl. 15:19
Af Tekst og foto: Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Atmosfæren er stadig den samme. Det er kun navnet, der er ændret. Det samme personale er der, og den samme gode oplevelse er fulgt med.

SuperBrugsen i Fensmark har skudt det nye år igang med at affyre en kæmpe raket.

Sidste år meddelte direktør Hans Larsen, at samarbejdet med Coop skulle ophøre. For at opnå en større frihed ville Fensmark Brugsforening hellere være en del af Meny under Dagrofa.

Det gav bekymringer blandt husets mange kunder. Men i sidste uge blev der taget rigtig godt imod raketten.

- Jeg er ligeglad med navnet og havde slet ikke lagt mærke til, at der stod Meny på indkøbsvognen, smiler Janni Lindgren, da hun som altid handler i det store supermarked.

- Jeg handler her flere gange om ugen, og navnet har ingen betydning. Så længe det stadig er den samme mand (red. Hans Larsen), der står bag. Det er kvaliteten, der er vigtigst for mig.

I slagterafdelingen er det lidt hektisk. - Nu har vi i 20 år kørt med Coops system, så det er klart vi har lidt udfordringer med priser og andet. Men det er rigtig spændende, siger slagtermester Jimmi Falk.

- Vi fortsætter med det kendte sortiment og de gode tilbud. Det er vigtigt for os, at bevare de samme kvaliteter, tilføjer han.

De foreløbig 7000 medlemmer kan hente deres nye medlemskort til Fensmark Brugsforening fra 22. januar ved en bod i butikken.

Læs mere i Næstved-Bladet i denne uge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk