13. december 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem fede dage på Gym

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem fede dage på Gym
Ugeavisen Næstved - 13. april 2018 kl. 15:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Denne uge har stået på fem fede dage med miljø og bæredygtighed på Næstved Gymnasium og HF. Det er Miljørådet der står bag ugen med fokus på bæredygtighed i hverdagen.

Det handler om blandt andet om tøj og mad og om at trække stikket.

Miljø og bæredygtighed er i centrum hele uge 15 under titlen: Fem Fede Dage. Gennem ugen har der været forskellige events i - og mellem timerne, som vil sætte fokus på miljø og bæredygtighed under forskellige overskrifter: Økologisk kantinemad, genbrugsmodeshow, undervisning uden digitale hjælpemidler, cyklen som den vigtige transportmiddel, frugt og musikcafe.

- Mange gymnasieelever tænker ikke nødvendigvis over miljøet til hverdag, og føler sig måske ude af stand til at gøre noget som enkeltindivider. Formålet er derfor at inspirere elever og lærere til at leve mere bæredygtigt ved i de fem dage at have fokus på bæredygtige vaner og tiltag, der nemt kan udføres af enkeltpersoner, siger elev Amalie Tordrup fra NGH's Miljøråd.

Næstved Gymnasium & HF fik i august 2017 Miljørådets grønne flag, og skolens miljøråd er meget aktive og synlige, og har bl.a. stået for at få opstillet pantspande på skolen.

jaj

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk