24. marts 2019
Næstved Bymidte rummer en masse muligheder - nyt og gammelt eksisterer side om side. En ny bylivsgruppe skal sikre endnu flere tiltag og oplevelser.
Næstved Bymidte rummer en masse muligheder - nyt og gammelt eksisterer side om side. En ny bylivsgruppe skal sikre endnu flere tiltag og oplevelser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterlysning til bylivsgruppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterlysning til bylivsgruppe
Ugeavisen Næstved - 12. april 2018 kl. 16:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er nu, man skal søge, hvis man vil være med til at skabe endnu mere liv i Næstved Bymidte.

Fire af kommunens politiske udvalg har afsat 200.000 kr. til en nyoprettet gruppe, som skal sætte events og projekter i søen og samarbejde med Næstved Kommune om byudvikling.

For at inddrage borgere og bymidtens professionelle aktører har Byrådet besluttet at nedsætte en gruppe, der sammen skal videreudvikle byen. Til det formål får gruppen 200.000 kr., som den selv kan råde over.

Gruppen vil komme til at bestå af omkring 12 personer, hvoraf de syv er professionelle aktører fra blandt andet turistforeninger, kulturlivet og Næstved Cityforening.

Hvad angår de fem resterende medlemmer, bliver der ikke stillet krav til, hvor de kommer fra, eller hvad deres spidskompetencer er. De skal bare være idérige og meget engagerede i bymidtens udvikling.

Attraktiv kombination
Kommunen vedtog sidste år en ny udviklingstrategi for bymidten, og om få måneder kommer der endnu flere studerende til, når første del af det nye Campus Næstved åbner langs Munkebakken.

Hvis man ønsker at gøre en forskel og skabe mere liv i Næstveds historiske centrum, så skal man skrive et par ord om sig selv, og hvad man brænder for at skabe i bymidten.

Send en mail til: Center for Plan og Miljø på blivhoert@naestved.dk inden 18. april.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk