3. marts 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bro optræder til Danmark Dejligst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bro optræder til Danmark Dejligst
Ugeavisen Næstved - 28. maj 2018 kl. 16:53

De Hvide Svaner Camping får også besøg af manden bag titelsangen til Paradise Hotel.

Jokeren, Birthe Kjær, Kajsa Vala og Gasbox er nogle af navnene, som Rasmus Nøhr har samlet til årets store havefest, der handler om at samle mennesker omkring musikken helt gratis.

Zididada og Humørekspressen stopper også på De Hvide Svaner 20. juli. Seneste navn til festen er Kevin Andreasen fra Rødovre. Han er bedre kendt som Bro med hit som Hvor Er Du Bro og Sydpå, der er godt kendt som titelsangen til Paradise Hotel.

Drengedrøm lever
- Jeg lever lige nu enhver dreng eller mands drøm, og får lov til at køre, sejle og flyve rundt, til diverse steder og optræde foran mange tusinde mennesker. Alt dette er gået i opfyldelse, på grund af hårdt arbejde, team-work, en masse gode hoveder, mine venner, veninder, pladeselskab og alle mine fans, siger Kevin Andreasen, der oplever mange minde ham om, at han skal huske at nyde hvert sekund - og ikke mindst der, hvor han kommer fra.

- På en måde giver jeg folk ret, men alligevel ikke. Synes ikke der er tid nok til at nyde hvert sekund, for alting går virkelig korrupt stærkt! Altså sygt stærkt! Jeg vil selvfølgelig aldrig glemme hvor jeg kommer fra, men har heller ikke tid til de ting jeg havde før i tiden.

jaj

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk