16. januar 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil du med på eventyr?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil du med på eventyr?
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 05. juni 2018 kl. 18:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hos KFUM-spejderne i Kirke Eskilstrup mangler de hjælpende hænder, der vil give både store og små spejdere gode oplevelser med naturen og hinanden, samt bidrage til et godt sammenhold og fællesskab mellem både børn og unge

Kr. Eskilstrup: Glade spejderbørn mødes hver uge i hytten i Kirke Eskilstrup, hvor de leger sig til læring om både samfundet, naturen og det at være en del af en gruppe. Desværre kniber det for tiden med lederkræfter, der kan hjælpe med til møderne, fortæller gruppeleder Hans Christian Sørensen.

- Der er heldigvis mange børn, der gerne vil være spejdere her i området. Det er vi glade for, fordi vi tror på, at spejderlivet bidrager med en masse positivt til børnenes udvikling. Derfor søger vi voksne, som har lyst til at hjælpe med i gruppen, fortæller han og fortsætter:

- Det behøver ikke tage meget mere end et par timer om ugen at være spejderleder. I samarbejde med andre frivillige kommer du til at planlægge og gennemføre spejdermøder med temaer, som I selv vælger - det kan eksempelvis være skovens dyr, kend din by eller mad over bål, eller måske noget helt fjerde.

Boost dit CV
Det er ikke kun spejdernes udvikling, der får et skub i den rigtige retning på de ugentlige møder.

- Samtidig med, at man som leder er med til at støtte en gruppe børn og unge, er der rig mulighed for selv at få en masse nye oplevelser og personlig udvikling - eksempelvis tilbyder KFUM-Spejderne en række uddannelsestilbud for alle frivillige, fortæller Hans Christian Sørensen.

En række undersøgelser viser samtidig, at frivilligt arbejde er populært hos arbejdsgivere, samt på uddannelsernes kvote 2.

- Det er sjovt at være spejderleder, og det skal være lysten, der driver værket. Men samtidig er det rart at vide, at det også giver pluspoint på CVet, hvis man kan skrive at man laver frivilligt spejderarbejde, siger Hans Christian Sørensen.

Vil du være spejderleder?
Hvis du gerne vil høre mere om, hvilke oplevelser og kompetencer du kan få ud af at blive spejderleder hos KFUM-Spejderne i Kirke Eskilstrup, er du meget velkommen til at kontakte gruppen eller kom ned og mød børn og ledere i hytten: Sønderstrupvej 169, 4360 Kirke Eskilstrup.n

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk