21. oktober 2018
De tre nye kandidater er fra højre Søren Ole Nielsen, Marianne Larsen og Christina Clement. Yderst til venstre sidder venstres borgmesterkandidat Line Holm Jacobsen
De tre nye kandidater er fra højre Søren Ole Nielsen, Marianne Larsen og Christina Clement. Yderst til venstre sidder venstres borgmesterkandidat Line Holm Jacobsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre nye kandidater i Venstre Lejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre nye kandidater i Venstre Lejre

Selv om Søren Ole Nielsen af mange er et kendt ansigt, har han ikke tidligere stået på Venstres kandidatliste. Han er nu en af de tre nye kandidater

Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 23. august 2017 kl. 09:31
Af Stina Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venstre byder velkommen til tre nye kandidater på listen
Venstre i Lejre har suppleret kandidatlisten til kommunalvalget med tre nye profiler. Venstre holdt egentlig opstillingsmøde i februar. Men Venstres bestyrelse kan supplere listen såfremt flere kandidater melder deres kandidatur. Listen tæller nu 17 kandidater.
”Jeg er rigtig glad for at kunne yde velkommen til Christina Clement, Højby, Marianne Larsen, Glim og Søren Ole Nielsen, Lyndby”, siger Venstres borgmesterkandidat Line Holm Jacobsen.

Og hvem er de så?

Christina Clement, der bor i Højby har valgt at opstille for Venstre af flere årsager: ”Jeg synes det er vigtigt at der bliver gjort noget for de ældre medborgere i kommunen; der bliver efter min mening gjort alt for lidt”, siger Christina Clement, som desuden også vil arbejde for at forbedre mulighederne for de mindre virksomheder Lejre.
Marianne Larsen, der bor i Glim, vil gerne medvirke til at sætte Glim på landkortet: ”Jeg mener der er behov for at man overordnet ser på trafiksituationen i Lejre området, herunder Glim, hvor der dagligt er meget tæt trafik i morgen- og eftermiddagstimerne”, siger Marianne Larsen.
Søren Ole Nielsen, der også er formand for Venstre i Lejre, siger:
-Jeg har efter moden overvejelse valgt at genopstille for Venstre ved det kommende valg fordi jeg synes det er vigtigt at der er flere der taler landsbyernes sag; der har været alt for lidt fokus på landsbyerne de sidste mange år, hvilket har bevirket en udflytning fra landsbyerne. Og det skal vi have ændret på, siger Søren Ole Nielsen.
Venstres borgmesterkandidat Line Holm Jacobsen, glæder sig over de tre nye kandidater: ”I Venstre ønsker vi at være repræsenteret lokalt så mange steder som overhovedet muligt, og derfor glæder jeg mig over at vi nu kan sætte yderligere tre landsbyer på kortet, siger Line Holm Jacobsen.
- Desuden er jeg rigtig glad for, at vi har fået suppleret listen med yderligere to kvinder, slutter Line Holm Jacobsen.

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk