23. november 2017
Emrah Tuncer, Formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Holbæk kommune klippede snoren
gallery icon

Se billedserie

Emrah Tuncer, Formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Holbæk kommune klippede snoren
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træningsoasen indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træningsoasen indviet

Lørdag formiddag blev træningsoasen ved Tølløse Hallen indviet

Opdateret 01. marts 2017 kl. 08:54
Midtsjællands Folkeblad - 01. marts 2017 kl. 08:51
Af Stina Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I erkendelse af, at hal-renoveringspuljen i Holbæk kommune mangler udviklingsperspektiv har man oprettet Udviklingspuljen hvor der er øremærker 1 mio kroner til nye initiativer i lokalområderne.
Holbæk kommune afholdt i 2015 en konkurrence hvor man inviterede lokalområderne til at deltage og komme med deres input til at skabe fremtidens idrætsfaciliteter.

Plads til mer’ Plads til fler’

Tølløse Hallens bestyrelse indsendte deres forslag til udvikling af hallen, under navnet: Plads til mer’ Plads til fler’.
Med flere ideer og delmål for hvordan man kunne udbygge hallen og dens aktiviteter.
En af ideerne i det indsendte var Aktivitetsporet, hvor formålet er at udfordre børn og voksnes fysiske, motoriske og sanselige oplevelser på en sjov måde.
Sporet skal løbe både inde og ude, og kan bruges helt eller delvist. Man kan være sammen med andre eller alene på sporet. Det kan bruges som supplement til træning, eller som aktivitet mens man venter eller er tilskuer i Hallen.
Det var netop den ide Tølløse Hallen vandt 250.000 kr. til at kunne realisere.

Træningsoasen er første etape

Det er firmaet NOORD som har udviklet træningsoasens redskaber. Det er dansk design – med fokus på det minimalistiske, enkle design og ikke mindst det gode danske håndværk.
Spirerne, som er trænings- og udstrækningsredskaber til motionister i det offentlige rum, er både designet og produceret i Danmark – med hovedet, hænderne og hjertet. Med Spirerne åbnes der op for en aktiv hverdag når det passer dig – naturen er åben for alle og holder aldrig lukket. Man har dermed frihed til at tilrettelægge sin træning alt efter tid, lyst og evne.
Tanken bag udviklingspuljen er at det skal være tiltag som trækker nye bruger til og brugere som kan bruge det selvorganiseret, og der lever Træningsoasen til fulde op til de forventninger vi har haft til udviklingspuljen – udtaler Emrah Tuncer, Formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Holbæk kommune.

Like os på facebook
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk