14. december 2018
Flemming Jørgensen, formand bestyrelsen Super-Brugsen, Apoteker Charlotte Wiberg sammen med uddeler Henrik Lassen, foran den del af SuperBrugsen Tølløse som skal ombygges til Tølløse Apotek
gallery icon

Se billedserie

Flemming Jørgensen, formand bestyrelsen Super-Brugsen, Apoteker Charlotte Wiberg sammen med uddeler Henrik Lassen, foran den del af SuperBrugsen Tølløse som skal ombygges til Tølløse Apotek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tølløse får et rigtigt apotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tølløse får et rigtigt apotek

Hvalsø Apotek bygger deres eget rigtige apotek i SuperBrugsen

Opdateret 24. januar 2017 kl. 10:24
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 24. januar 2017 kl. 10:21
Af Stina Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ønsket om at opgradere Tølløse Apoteksudsalg til et rigtigt Apotek, har gjort at Apoteker Charlotte Wiberg, fra Hvalsø Apotek det sidste halvanden år har arbejdet på at finde egnede lokaler i Tølløse. Løsningen er blevet at bygge sin egen butik i den forreste del af SuperBrugsen.
Flemming Jørgensen formand for bestyrelsen i SuperBrugsen Tølløse havde hørt at Charlotte Wiberg var på udkig efter egnede lokaler og sammen med uddeler Henrik Lassen fik de afholdt et møde for, at afdække mulighederne. Løsningen blev at Hvalsø Apotek bygger en butik i den forreste del af SuperBrugsen.
Den endelige aftale kom på plads i lørdags og allerede om 2-3 uger forventer Henrik Lassen at håndværkerne går i gang med opbygningen af den nye butik.

Apotek med lang historik

Charlotte Wiberg glæder sig til at byde kunderne i Tølløse indenfor i det nye apotek. Der vil fast være to ansatte i butikken og det vil primært være det samme personale altid har været i Tølløse. Historien om Hvalsø Apotek strækker sig 145 år tilbage i tiden.
Hvalsø Apotek blev oprettet ved Kgl. Resolution i 1871 og åbnede butikken i Hvalsø i slutningen af 1872. I 1907 fik Hvalsø Apotek godkendt at kunne have udsalg af medicin hos Købmand Christen Ludvig Svendens i Tølløse, og endelig i 1975 åbnede Tølløse Apoteksudsalg som vi kender i dag.
Tølløse Apoteksudsalg på Jernbanevej har sidste åbningsdag lørdag den 25. marts og mandag d. 27. marts åbner det nye apotek i SuperBrugsen Tølløse.

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk