15. december 2017
syng med
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Syng med Wikke & Rasmussen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syng med Wikke & Rasmussen

Et godt grin, motion for sangermusklerne og en masse snurrige og sjove historier er, hvad børn og voksne kan opleve søndag den 12. martsi Hvalsø Bio

Opdateret 01. marts 2017 kl. 08:48
Midtsjællands Folkeblad - 01. marts 2017 kl. 08:34
Af Stina Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 12. marts kan man i forbindelse med FilmFestiHvalsø høre en masse gode historier lige fra fra ’Flyvende Farmor’ til ’Julestjerner’ og blive i godt humør, når der synges med på Wikke og Rasmussens mange ørehængere.
Wikke & Rasmussen er blevet et brand. Til daglig er de to herrer kendt som Steen Rasmussen og Michael Wikke. De deltager begge ved årets FilmfestiHvalsø, hvor de viser klip fra deres mange film og tv-serier og fortæller gode historier om, hvordan det hele blev til.

Synger også

Der skal selvfølgelig også synges i Hvalsø Bio, når parret viser klip med nogle af deres mange sange, fra ”Voldsom Volvo”, ”Ridder Lykke”, ”Brug dit hjerte som telefon” til ”Du er så smuk med havet som baggrund”.
Steen Rasmussen – som vil være kendt af alle Hvalsø borgere – som initiativtager til og vært under FilmfestiHvalsø, har sammen med Michael Wikke skrevet, produceret, instrueret og ofte spillet med i en lang række spillefilm og tv-serier.
Blandt disse finder man ”Hannibal & Jerry”, ”Flyvende Farmor”, ”Russian Pizza Blues” og ”Der var engang en dreng som fik en lillesøster med vinger” samt DRs tv-julekalender ”Julestjerner”.
Blandt tv-serierne rager især ”Sonny Shuffle Show” op.
For nylig havde Wikke & Rasmussen haft premiere på deres syng-med-teater-forestilling ”Der var engang en sang der hed Arne” på Det Kgl. Teater.
Forstillingen starter kl. 10:00. Børn kan roligt tage forældre og bedsteforældre med.
Der er udsolgt til åbningsforestillingen ”Aminas Breve”, gallaforestillingen ”Mesteren” og tæt på udsolgt til søndagsforestillingen ”Du forsvinder”.
Du kan stadig nå at få billetter til Wikke & Rasmussens show, men du skal skynde dig; det går ret hurtigt.

Like os på facebook
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk