20. november 2017
Store smil
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store smil på børneafdelingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store smil på børneafdelingen

Fredag formiddag var Race4Kids og SuperBrugsen Tølløse forbi børneafdelingen på Holbæk Sygehus for at overrække en check på kr. 10.600,-

Midtsjællands Folkeblad - 13. juni 2017 kl. 10:13
Af Stina Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da HAMO (Holbæk Amt Motorklub) i samarbejde med SuperBrugsen i Tølløse maj måned afholdt deres klubrally i Tølløse og omegn, havde Race4Kids fået 7 rallybiler til at komme for at kører ture med fartglade børn og voksne med det formål at rejse penge til Børneafdelingen på Holbæk Sygehus.
Alle kørerne der deltog i Race4Kids var frivillige og gjorde det gratis og SuperBrugsen sørgede for at alle deltagere fik sandwich og slik.
Da dagen var omme havde Race4Kids solgt ture for kr. 5.300,- til det gode formål, det beløb valgte SuperBrugsen i Tølløse at fordoble.

Imponeret over initiativet

Inge Jørgensen, Oversygeplejerske på Børneafdelingen Holbæk Sygehus, var meget imponeret over det initiativ der ligger bag at stable et arrangement som Race4Kids på benene.
– Vi er virkelig imponeret over at der er nogen som overvejer at bruge deres tid og energi på at samle ind til en afdeling som vores afdeling, sagde Inge Jørgensen da Henrik Schuster Andersen Næstformand i HAMO, Nicklas Nicolaisen fra HAMO, René Trebbien Souschef i SuperBrugsen og Henrik Lassen Uddeler i SuperBrugsen, fredag var forbi for at overrække checken på i alt kr. 10.600,-.

Blot et ønske om at skabe glæde

Henrik Schuster Andersen der er en af initiativtagerne bag Race4Kids fortalte at det hele kommer af ønsket om at skabe glæde for de børn der af forskellige årsager bliver indlagt og skal tilbringe tid på Børneafdelingen.
- Vi ønsker at dele smil ud, sagde en smilende Henrik Schuster Andersen.
Lisbeth Holm Afdelingssygeplejerske på Børneafdelingen fortalte at de havde tænkt sig at bruge penge på at få nye dvd afspillere på stuerne.
- Vi har ofte børn som ikke kan, eller må komme ud fra stuen og for dem er det en stor hjælp at de kan se en tegnefilm og få tiden til at gå, fortalte Lisbeth Holm og tilføjede at de fleste af afdelingens dvd afspillere er i så ringe forfatning, at de desværre ofte må bruge unødigt meget tid på, at rykke børn eller dvd afspillerne på stuerne.

At støtte i det nære

Tølløse Brugsforening gør meget for at støtte lokale initiativer og selv om at Børneafdelingen på Holbæk Sygehus ikke ligger i Tølløse er det alligevel støtte til det nære, da det er det sygehus indbyggerne i Tølløse og omegn er tilknyttet.
Det er 3. gang HAMO i samarbejde med SuperBrugsen Tølløse afholder klubrally, og Henrik Lassen Uddeler i SuperBrugsen er sammen med René Trebbien Souschef i SuperBrugsen, meget positive overfor arrangementet og ønsker at det er et samarbejde der skal fortsætte.

Like os på facebook
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk