13. december 2018
Formanden for planlægningsgruppen Torkil W. Jørgensen opfordrer så mange som muligt til at komme til opstartsmødet den 27. september
gallery icon

Se billedserie

Formanden for planlægningsgruppen Torkil W. Jørgensen opfordrer så mange som muligt til at komme til opstartsmødet den 27. september
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stafet For Livet planlægges nu i Lindenborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stafet For Livet planlægges nu i Lindenborg

Efterskolen Lindenborgs smukke område vil komme til at danne rammen om Stafet For Livet Lindenborg til næste år, men foreløbig indkaldes til opstartsmøde

Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. september 2017 kl. 15:31
Af Stina Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den smukt beliggende efterskole Lindenborg lægger lokaler til informationsmødet om at bringe Stafet For Livet til netop dette område.
I første omgang drejer det sig om at etablere en planlægningsgruppe og derfor indkaldes der til opstartsmøde den 27. september på Efterskolen Lindenborg i Borrevejle.
Selve stafetten er planlagt til at foregå til august 2018.
Formanden Torkil Jørgensen blev spurgt sidste år, om han ville være formand for en stafet, men hans kone var selv syg af lymfekræft, så det kunne han ikke bruge tid på.
Men nu er han klar og opfordrer til at få dannet en rigtig god planlægningsgruppe, at møde op og høre om stafetten, for som han siger: alle kender nogen, der enten er ramt af kræft eller har været og det er dem, vi anerkender, det er dem, vi skal vise vor deltagelse for.

Engageret Hvalsøborger

Torkil Jørgensen, der er tidligere skoleleder fra både Lynghøjskolen i Roskilde og Trællerupskolen, bor med sin kone i Hvalsø.
Han er frivillig i Hvalsø Bio og medlem af bestyrelsen og har været med siden biografens start i 1997. Jeg har også kontakten til Lejre Erhvervsforum og min kone og jeg er medlem af Kræftens Bekæmpelse/Lejre afdeling.

Fakta fra Kræftens Bekæmpelse

Stafet For Livet er en holdaktivitet. Man opretter typisk et hold på 10-15 personer og samler på forskellige måder penge ind til bekæmpelse af kræft.
Selve stafetløbet varer mellem 18 og 24 timer. Der skal være én fra hvert hold på banen hele tiden.
Banen er på mellem 400 – 800 meter. Man bestemmer selv, om man vil løbe, gå eller noget helt tredje.
Målet er ikke at vinde, men at synliggøre den fælles kamp mod kræften.
Mennesker med kræft – fighterne – åbner stafetten.
Hver tredje dansker får kræft. Resten bliver pårørende.
- Vi vil give tid og plads til at fejre livet, mindes dem vi har mistet og give støtte til de, der kæmper, slutter formanden Torkil Jørgensen af.

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk