29. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sine Agerholm siger farvel til politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sine Agerholm siger farvel til politik
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 22. maj 2018 kl. 12:10

Sine Agerholm spidskandidat og næstformand for Lokallisten flytter i juni til Ærø og siger derfor farvel til Lokallisten i Holbæk og kommunalbestyrelsen

Stina Lund
Holbæk: Sine Agerholm og hendes kæreste Per Quistgaard har fået solgt deres hus i Gl. Tølløse og flytter til drømmehuset - et lille, idyllisk stråtækt hus - på Ærø.

Livet er det, der sker - når du er i gang med at lægge andre planer... Sådan er det også med min beslutning om at forlade lokalpolitik, sådan starter Sine Agerholm sit brev til medlemmerne af Lokallisten for hele Holbæk kommune, og fortsætter, Per og jeg har godt vidst, at vi på et tidspunkt skulle et andet sted hen rent geografisk - og også at det nok blev i løbet af indeværende valgperiode. Men vi havde ikke forestillet os, at det skulle være allerede nu.

Stiftede listen i maj 2017
Sine Agerholm stiftede i maj 2017 Lokallisten for hele Holbæk kommune, sammen med byrådskollegaen Finn Martensen, efter at de begge havde forladt den socialdemokratiske gruppe.

Hun var vel kommunalvalget 2017 spidskandidat for Lokallisten og fik valgets trejdehøje4ste antal personlige stemmer i Holbæk kommune. Hun ved godt at det ikke er alle der vil synes om, at hun blot et halvt år efter valget nu vælger noget helt andet, og forlader politik i Holbæk kommune.

- Jeg kunne fint have ventet et år eller to, men jeg er nødt til at gribe chancen, når den byder sig, siger Sine Agerholm, som har fået job på Ærø som handicaphjælper, hvilket hun også tidligere har arbejdet med.

Sine Agerholms afløser i kommunalbestyrelsen bliver Finn Martensen, der sad i byrådet 2010-2017. Han overtager Sine Agerholms plads i økonomiudvalget.

Susanne Utoft overtager Sine Agerholms post som formand for børn og skole.n

Tip os


mcred@sn.dk

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk