17. december 2017
Sejergarden
Foto: Holger Beck
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sejergårdsskolen fejrer åbning af ny jem & fix med optog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejergårdsskolen fejrer åbning af ny jem & fix med optog

Når lavprisbyggemarkedet jem og fix åbner en ny butik i Tølløse, kommer det ikke til at gå stille af. Børn fra Sejergårdsskolen byder butikken velkommen med sambaoptog

Midtsjællands Folkeblad - 17. maj 2017 kl. 14:25
Af Stina Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dansere, blæsere og trommeslagere fra Sejergårdsskolens sambagarde giver den gas, når de tirsdag den 23. maj går gennem byen klokken 10.30. Det gør de for at fejre, at Tølløse får sin egen splinternye jem og fix, som åbner denne dag. Initiativet kommer fra Holger Beck, som til daglig er afdelingsleder på Sejergårdsskolens musikskole.
- Vi vil gerne være med til at skabe noget liv i byen. Der er ikke sket så meget godt forretningsmæssigt i byen i de senere år, så derfor vil vi gerne være med til at bakke op, når der kommer en ny butik, siger Holger Beck, der har 50-60 børn fra 2. til 8. klasse med i optoget på åbningsdagen.
- Vi byder jem og fix velkommen, men vi gør det også for at komme ud og optræde og give børnene den oplevelse. Og så forventer jeg da, at børnene får tilskuerne til at vrikke med hofterne, siger han.

Super godt initiativ

Hos jem og fix glæder butikschef Per Risum sig over henvendelsen fra Sejergårdsskolens musikskole. Det var et tilbud, han straks sagde ja til.
- Det er et super godt initiativ. De får mulighed for at promovere musikskolen, og samtidig kommer de og siger velkommen til os. Det er vi meget glade for, siger Per Risum, der er tidligere butikschef hos kæden i butikkerne i Kalundborg og Holbæk og nu byder velkommen i Tølløse.
- De morgenfriske kunder får serveret kaffe og lagkage i den nye butik på Sønderstrupvej, lyder det fra Per Risum, der forventer en på alle måder festlig dag.
- Borgerne i Tølløse skal mærke, at jem og fix er kommet til byen.

Like os på facebook
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk