19. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så' det Halloweeen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så' det Halloweeen
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 24. oktober 2017 kl. 09:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Endelig blev det Halloween-tid i Tølløse! Mange ser frem til den årlige store Halloween-march igennem Tølløses gader

Af Pernille Jensen
Tølløse: Mange børn (og voksne) ser frem til at der igen fejres Halloween i Tølløse. Den årligt tilbagevendende er et stort hit hos både små og store, der hygger sig i et par timer, med at gå gennem Tølløse, og besøge de deltagende butikker, skoler mv.

Halloween-marchen har snart nogle år på bagen, men fra den spæde start for 7 år siden i 2010, har marchen vokset sig ufattelig stor. Det første år deltog omkring 55 børn, sidste år i 2016 550 børn!!

Tølløse står sammen
Der har været lidt udskiftning på ruten henover årene, nogle butikker er lukket, og nye er åbnet, men hele succes'en bunder i, at de alle står sammen om, og bakker op om arrangementet.

De to timer marchen løber over, er ikke salgstimer for butikkerne, men hilse-timer, hvor man får hilst på de mange udklædte børn med forældre. Det er en glimrende mulighed for, at gøre opmærksom på, hvad der findes af muligheder i Tølløse, og stemningen er utrolig hyggelig på dagen, selvom børnene har travlt med at nå fra den ene ende af byen til den anden, for at få stemplet de udleverede skemaer. Skemaerne fungerer som traditionen byder, som lod i den store lodtrækning ved marchens afslutning klokken 18.00 hos Sparekassen Sjælland.

Traditionen fortsætter
Tænk den lille "tanke" om at Halloween kunne være hyggelig i Tølløse tilbage i 2010, nu har 7 år på bagen allerede - mon ikke traditionen fortsætter? Hvem ved, måske man om nogle år, kan fejre 10 års Halloween-jubilæum i Tølløse?

Alle er velkomne, børn og voksne i herlig forening, husk at komme udklædt, og se alle de flotte annoncer på siderne i avisen.n

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk