22. oktober 2018
Rieke_Poppe
Foto: Rieke_Poppe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde Studiekor synger i Hvalsø Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde Studiekor synger i Hvalsø Kirke
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 29. november 2017 kl. 10:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø Kirke byder velkommen til stemningsfuld julekoncert med Roskilde Studiekor

Hvalsø: Koret med dirigent Anne-Terese Sales byder både på julemusik fra den store engelske musiktradition og på danske juletoner. Koret er lige kommet hjem fra Estland efter en vellykket koncertrejse, og derfra synger de blandt andet Arvo Pärts inderlige og tænksomme sats "Morning Star", hvor teksten er en 1300 år gammel bøn.

Fra Danmark får publikum en række af julens kendte og elskede julesalmer i arrangementer af komponister som Prætorius, Michael Bojesen og Henrik Rung.

Roskilde Studiekor lægger vægt på, at hver eneste sang rummer en fortælling, der skal formidles, og koncertgæsterne kan forvente en intens og glad juleoplevelse.

Roskilde Studiekor er et dygtigt kor med 27 erfarne sangere. Korets dirigent, Anne-Terese Sales, er uddannet korleder fra Syddansk Musikkonservatorium med kandidatgrad fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Anne-Terese er også dirigent for kammerkoret Laetitia Musica, og leder af Esajaskirkens korskole - begge i København. Se annoncen andetsteds i avisen for yderligere oplysninger om koncerten.n

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk