26. august 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rekreativt fritidsområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rekreativt fritidsområde
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 10. september 2018 kl. 14:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 20. september er der fordebat for et rekreativt fritidsområde ved Maglesø og bevarelse af Traktørstedet

Maglesø: Holbæk Kommune har igangsat kommune- og lokalplanlægning for rekreativt fritidsområde ved Maglesø

Udarbejdelse sker på baggrund af kommunalbestyrelsens beslutning om at arbejde for en fastholdelse af ejendommen Maglesøvej 6 med en publikumsorienteret funktion i stueplan, og fastholdelse af den nuværende parkeringsplads og de rekreative stiadgange i området, samt ønske fra grundejere om etablering af hestestald.

Indholdet i den nye planlægning

Planområdet omfatter Maglesø, med omkringliggende stiforløb, samt eksisterende parkeringsplads ved Maglesøvej og bygningerne øst herfor, indeholdende traktørstedet. Området udgør et areal på ca. 20 ha, hvoraf ca. 16,7 ha udgøres af selve Maglesø. Forslag til kommuneplantillæg nr. 12 kommer til at udlægge området til rekreative fritidsformål, med tilhørende understøttende funktioner som parkeringsplads og traktørsted. Lokalplanforslag nr. 14.12 kommer til at sikre anvendelsen af den eksisterende parkeringsplads som adgangsgivende til området, anvendelsen af stueplan i traktørstedet til publikumsorienteret anvendelse, som eksempelvis traktørsted, restaurant og lignende, samt bolig på første sal. Derudover skal planen sikre stiforbindelserne i området som offentlige stier, og endelig gives mulighed for etablering af staldbygning øst for ejendommen Maglesøvej 6.

Idéer og forslag
I forbindelse med at planarbejdet sættes i gang, vil Holbæk Kommune jf. Planlovens § 23c gerne høre dine bemærkninger til den nye planlægning.

Det videre forløb
Idéer og forslag til det videre planarbejde skal være modtaget af Holbæk Kommune senest fredag d. 20. september 2018. Send gerne en e-mail til plan@holb.dk. Du kan også sende et brev til Holbæk Kommune, Vækst og bæredygtighed, Plan og Åben land, 0899 Kommuneservice. Vær opmærksom på, at såfremt du oplyser din adresse samtykker du, at disse oplysninger må blive offentliggjort. Mailadresser og telefonnummer oplyses ikke.

Når planforslagene er udarbejdet, vil de blive fremlagt i offentlig høring i otte uger. Under den offentlige høring vil det igen blive muligt at komme med bemærkninger til planlægningen, inden Kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse.

Yderligere henvendelse til: vaekstogbaeredygtighed@holb.dkn

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk