21. januar 2019
Osted IF afholdt Danmarksmesterskab i Pool, og det blev fejret med flere mesterskaber til foreningen.
Osted IF afholdt Danmarksmesterskab i Pool, og det blev fejret med flere mesterskaber til foreningen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Osted IF fik to nye danmarksmestre i Pool

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Osted IF fik to nye danmarksmestre i Pool
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. maj 2018 kl. 14:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Osted IF afholdt Danmarksmesterskab i Pool, blev det til to mesterskaber til foreningen

Osted: Lørdag blev der spillet 8-ball for unge op til 15 år. Der blev spillet hele dagen i OIFs nye billardlokaler, hvor der nu er plads til 6 poll borde. Det var en lang dag for mange af de unge spillere, men de hyggede sig, havde fælles spisning og en masse god pool. Til slut stod finalen mellem Axel Keller og Nicklas Olsen, begge fra Osted. De to klubkammerater spillede en rigtig flot finale kamp, hvor Axel kunne trække sig ud af kampen med en flot 3-0 sejr og er dermed Danmarksmester i DDBU.

Dagen før
Axel Keller havde dagen før fået Osted Idrætsforenings Ungdomsprofil 2018 for hans flotte resultater i 2017.

De fire medaljetagere i 8-ball blev: Axel Keller, Osted - Guldmedalje, Nicklas Olsen, Osted - Sølvmedalje, Phillip Rønne, Hellerup - Bronzemedalje, Oliver Møller, Furesøgård - Bronzemedalje

9-ball
Søndag fortsatte Danmarksmesterskabet i 9-ball, også for unge op til 15 år.

Efter en lang dag med store overraskelser sluttede dagen med et brag af en finale. To spillere fra Osted stod over for hinanden Nicklas Olsen og Sarah Isabell.

Sarah havde undervejs vist, at hun er på vej frem og kan spille lige op med de bedste drenge her hjemme. Hun slog undervejs Axel Keller, som er nr. 1 på ranglisten. Hun spillede helt forrygende i kvart finalen mod ham og pottede de vildeste pot på vejen til sin flotte sejr på 4-0. Semifinalen vandt hun også overbevisende med 4-0. Nu stod Sarah Isabell for første gang i finalen mod Nicklas Olsen. Mange var sikker på, at Nicklas ville tage sejren hjem, men Sarah ville noget andet. Hun kom hurtigt foran 2-0 og også 3-1, så nu troede de fleste, at hun ville skabe en overraskelse. Men nerverne kom i spil, og det udnyttede Nicklas til en flot sejr på 4-3.

Stort tillykke især til Sarah for hendes flotte gennembrud, men også stort tillykke til Nicklas Olsen med Danmarksmesterskabet.

De fire medaljetagere i 9-ball er: Nicklas Olsen, Osted - Guldmedalje. Sarah Isabell, Osted - Sølvmedalje. Mathias Olsen, Hellerup - Bronzemedalje. Markus Johansson, Furesøgård - Bronzemedalje

Formanden glæder sig
Osted Idrætsforenings formand Jens P. Andersen glæder sig over, at Osted har fået to nye Danmarksmestre. Det er flot, og vi ser frem til at følge udviklingen af de unge spillere fra Osted. Osted IF har 7 ungdomsspillere, som alle klarer sig godt på landsbasis.

Det er dejligt, at vi har fået større billardlokaler, så Osted kan afholde Danmarksmesterskaber, ja vi kunne for den sags skyld også holde Europamesterskaber, hvis vi får tilbudt det, slutter Jens P. Andersen.n

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk