24. april 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ombygning og renovering af BG Fitness

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ombygning og renovering af BG Fitness
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. august 2018 kl. 09:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I løbet af 5 uger i sommerperioden har BG Fitness centret været lukket på grund af ombygning og renovering, men den 12. august åbnes der for nye og indbydende lokaler

Bukkerup: Et toilet/bad og et rum der tidligere har været brugt til omklædning er blevet inddraget i fitness lokalet så der bliver bedre plads til træning med sandsække, sjippetov, ribber, elastikker og gulvøvelser m. v.

Et gangareal er blevet lavet til omklædningsrum, så der fortsat vil være omklædning både for herre og damer.

Alle rum er blevet malet, både vægge og lofter, vægge er malet i to farver, den ene halvdel i en lys blå farve og vægge med vinduer er malet hvid, ligesom loftet er malet hvidt.

Nye gulve
På alle gulve er der lagt nyt linoleum, som ud over at farven er ens over det hele, samtidig er det en type linoleum der er skridsikker, men alligevel er nem at rengøre.

I og med at der er blevet mere plads til træning, er der blevet flyttet rundt på maskiner og udstyr, så der ud over bedre plads til gulvtræning også bliver bedre plads til træning med vægte.

Medbring selv musik
Der vil komme nyt musikanlæg i fitnesscentret, hvor det et tanken at musikken skal være dæmpet baggrundsmusik som, eller i hvert fald de fleste kan holde ud at høre, vil man høre andet musik end det vi tilbyder, er man velkommen til selv at medtage sin egen musik, men så skal man høre musikken i egne medbragte høretelefoner, så det kun er en selv, der hører musikken.

Forbedret indeklima
For at forbedre indeklimaet påtænker vi at opsætte markiser over vinduerne ud mod Stestrupvej, disse markiser skal styres af sollyset, for at sænke temperaturen i fitnesslokalet, det sammen med det ventilationslæg vi fik monteret for nogle år siden, skulle give et bedre indeklima i fitnesslokalet.

Der vil blive sat nye spejle op i fitnesslokalet, men dette sker ikke inden åbningen den 12. august, da vi først vil beslutte hvor spejlene skal sidde, når alle maskiner og udstyr er på plads, og det er først om lørdagen at vi få sat maskiner og udstyr på plads, da håndværkerne først bliver færdige i sidste øjeblik inden åbningen den 12. august 2018.

Åbningstid udvides
I forbindelse med genåbningen, udvides åbingstiden, fordimedlemmerne vil få mulighed for at træne hele døgnet og alle ugens dage.

I forbindelse med at fitnesscentret har været lukket i 5 uger, har medlemmerne ikke skulle betale kontingent.

Som et tilbud til nye medlemmer kan man spare 40 kr. på kontingentet de første 30 dage, hvis man melder sig ind senest 28. august.n

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk