24. januar 2019
De godt 70 gæster havde fordelt sig i den smukke gamle hovedbygning og hestestalden.
gallery icon

Se billedserie

De godt 70 gæster havde fordelt sig i den smukke gamle hovedbygning og hestestalden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nytårskur i Lejre Erhvervsforum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytårskur i Lejre Erhvervsforum
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 09. januar 2018 kl. 10:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formanden for Lejre Erhvervsforum, Johan Scheel, takkede på fredagens nytårskur, borgmester Carsten Rasmussen for at stå i spidsen for en kommune, der gerne vil erhvervslivet

Af Susanne Helmo
Rye: Trudsholm Gods dannede fredag rammen om Lejre Erhvervsforums nytårskur. Efter modtagelsen på det gamle gods, var der dækket op i stalden ved siden af, som i dag fungerer som festlokale.

Formanden Johan Scheel bød velkommen og sagde bl.a., da Carsten Rasmussen ikke kunne deltage i hele programmet, at det var synd for Carsten Rasmussen, for det var et godt program, men samtidig roste Johan Scheel kommunen for gerne at ville erhvervslivet.

Han roste også borgmesteren for at komme rundt på kommunens virksomheder. Derefter blev deltagerne gennet over i stalden med opfordring fra formanden om at slå sig ned ved bordene, lære hinanden at kende og måske udveksle visitkort.

Det er Lejre Erhvervsforums fjerde nytårskur siden fusionen og medlemsantallet er steget fra 170 fra 270 medlemmer, lige som undergrupperne er udvidet med alt fra håndværkgruppe til turismegruppe og nu også en behandlergruppe.

Gazellevirksomheder
Formanden for erhvervs- og turismeudvalget, Grethe Saabye, talte om de syv gazellevirksomheder i Lejre kommune, hvoraf der var repræsentanter fra tre af dem. Hun holdt desuden en tale om det at skabe netværk, som er fundamentet for Lejre Erhvervsforum.

Samarbejde - det er nøgleordet, indledte hun og fortsatte:

Samarbejde har vi haft masser af i 2017, bl.a.

Erhvervsdating - I har hjulpet med at løfte branding- og udviklingsstrategien Vores Sted

- Vi har samarbejdet om arrangementer og I er trådt til i den meget vigtige indsats for at bekæmpe ensomhed blandt børn og unge, som vi kalder +DIG. Her er I gået ind i arbejdet med at give unge mennesker mulighed for at komme i fritidsjob.

- Og for nylig har I også hjulpet til med at få endnu en omgang af Danmarksindsamlingen skudt i gang

Dette er blot nogle af de få ting som vi har været sammen om

Tak!
Derfor er det også en glæde og fornøjelse at få denne lejlighed til at sige tak og kvittere for det store arbejde, I gør i Lejre Erhvervsforum.

I tager ansvar for udviklingen af Lejre Kommune.

At være en lille landkommune med store ambitioner, tæt på storbyen.

Fra politisk side
Fra politisk side har vi i 2017 arbejdet benhårdt på at skabe de nødvendige, politiske rammer for at styrke udviklingen på erhvervsområdet i Lejre Kommune.

Vi har i 2017 vedtaget både en erhvervsstrategi og en turismestrategi og det er ambitiøse strategier,

Det ved I allerede - for I har jo deltaget i processen og bidraget med høringssvar og så videre.

Både I her i Lejre Erhvervsforum, Dansk Industri og Dansk Byggeri har bakket op om erhvervsstrategien.

Vi sætter dagsordenen
Med de to strategier sætter vi dagsordenen for de kommende års udvikling i Lejre Kommune - og for vores samarbejde.

Endelig skal vi sikre, at Lejre Kommune kommer med helt frem blandt de forreste som innovationslaboratorium for fremtidens velfærd!

Nytænkningen har altid haft gode vilkår i Lejre Kommune. Tænk bare på Forsøgscenter Lejre, der er gået fra innovativ arkæologisk forskning til at være en stor forretning med mere end 60.000 gæster om året.

Eller arbejdet med økologi og bæredygtighed, hvor Lejre Kommune er med helt fremme - der hvor økologi bliver til forretning. Den evne til at tænke nyt og være med helt fremme skal vi holde fast i!

Vi vil og kan være ambitiøse - sammen med jer!

Derfor bliver samarbejde også afgørende, hvis vi skal indfri ambitionerne.

Det samarbejde er vi heldigvis allerede godt i gang med - og jeg glæder mig til at bygge videre på det i 2018, gennem udvalget for erhverv og turisme, som går ind i en ny 4-årig periode og med en borgmester, som bakker stærkt op og har givet håndslag på, at vi skal rykke på erhvervsområdet, med pres og inspiration fra jer, som er eksperterne, - og dermed til gavn for jer og os allesammen i den sidste ende.n

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk