20. januar 2019
Skøn i Hvalsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny skønhedsklinik åbner i Hvalsø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny skønhedsklinik åbner i Hvalsø
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 03. april 2018 kl. 09:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

32 årige Jeanette Lichy åbner skønhedsklinik i Hovedgaden i Hvalsø på lørdag under navnet Lichy skincare Lounge

Hvalsø: Det var egen problemhud og interessen for hudpleje, der førte til, at den nu 32 årige Jeanette Lichy tog en kosmetologuddannelse i København i 2011.

De mange år med problemhuden førte i første omgang ikke til tanken om at uddanne sig som kosmetolog, men en bekendt tog uddannelsen og hendes begejstring førte til, at Jeanette Lichy tænkte, at hun kunne lære noget om hud og behandling og måske også hjælpe andre, der havde problemer med deres hud. Der var ikke langt fra tanke til handling, så havde Jeanette Lichy tilmeldt sig uddannelsen

Fra Kr. Såby

Jeanette Lichy er født og opvokset i Kr. Såby og har gået på Kr. Såby skole, så hun er godt kendt med området og en dag, da hun var på besøg hos sine forældre, Grethe og Regner Lichy, der stadig bor i Kr. Såby, talte hun med sin mor om måske at åbne klinik.

Mor og datter hoppede i bilen og kørte en tur til Hvalsø for at se, om der var ledige lokaler og da den gamle Burgaard kiosk på Hovedgaden 6 netop var tom, slog Jeanette Lichy til.

Nu har lokalet undergået en forvandling og fremstår som en indbydende klinik.

Alle slags behandlinger

Jeanette Lichy foretager både voksbehandlinger, ansigtsbehandlinger, ordner bryn og vipper og som det seneste nye også øjenvippeextension.

- Der er så meget nyt hele tiden, cremer og behandlinger, så kom ind og hør om det og se klinikken, opfordrer Jeanette Lichy og læg ansigtet i professionelle hænder! n

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk