20. november 2017
Nu filialdirektør
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu filialdirektør i Tølløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu filialdirektør i Tølløse

På torsdag inviterer Sparekassen Sjælland til reception for John Jensen der er tiltrådt som filialdirektør i deres lokale afdeling i Tølløse

Midtsjællands Folkeblad - 23. august 2017 kl. 09:56
Af Stina Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

John Jensen er det nye ansigt i Sparekassen Sjællands afdeling i Tølløse, og ser frem til at være en del af den gode udvikling i Tølløse og omegn.
John Jensen er 40 år og har arbejdet i bank siden han var 20 år. De sidste 9 år i Sparekassen Sjælland. John Jensen har erfaring med både privat- og erhvervskunder, og er stolt af at være en del af en bank som vægter udvikling i det lokale miljø højt.
John Jensen bor selv i Vipperød og kender derfor Tølløse og har fulgt med i den udvikling byen de seneste år har gennemgået, og har stor beundring for de lokale frivillige kræfter der får tingene til at ske. Alt det hænger også godt sammen med Sparekassen Sjællands strategi – Vi er, vi bliver, og vi udvikler lokalt udtaler John Jensen også ønsker at kunne være med til at støtte op om flere lokale erhvervsdrivende.

Rigtigt godt 1. halvår

Sparekassen Sjælland går, som et af de meget få pengeinstitutter her i landet, mod strømmen og styrker distributionsnettet.
- Vi er ovebeviste om, at det skaber merværdi for aktionærerne, siger administrerende direktør Lars Petersson.
Og med et resultat der er 25 % bedre end sidste år, en netto tilgang af nye kunder på mere end 3000 og vækst i forretningsomfanget samt medvind på nedskrivningerne fastholder sparekassen den offensive filialstrategi og åbner 3 nye filialer og 1 erhvervscenter inden årets udgang.
- Vi kan notere fremgang på alle væsentlige nøgletal og oplever en netto tilgang af nye kunder på mere end 3000 i første halvår. Halvårets resultat lander på 150,4 mio. kr. før skat, og resultatet forrenter primo egenkapitalen svarende til 11,6 % p.a. Vi kan derfor konstatere, at resultatet er meget tilfredsstillende, siger administrerende direktør Lars Petersson.
Børsværdien er siden sparekassens notering på Nasdaq København i december 2015 steget med 26 % (pr. 30. juni 2017), og desuden har sparekassen udbetalt kr. 6,05 kr. i udbytte pr. aktie til aktionærerne.

Offensiv filialstrategi fortsætter

Sparekassen lukker ikke filialer, men åbner nye. I første halvår åbnede vi således i Helsingør og primo august åbnede vi en ny filial i Frederiksværk. I andet halvår forventer vi at åbne nye filialer i Greve, Helsinge og i København på Islands Brygge, hvor sparekassen også åbner et nyt erhvervscenter. Ved årets udgang forventer vi således at drive 53 filialer på Fyn, Sjælland og i hovedstadsområdet.

Like os på facebook
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk