21. november 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu' det jul igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu' det jul igen
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 14. november 2017 kl. 08:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

2 x julearrangementer på Brorfelde Observatorium 'Julestjerner på Brorfelde'

Ugerløse: Tag familie og venner med og kom tættere på stjernerne, når vi tager jer med på en kosmisk julerejse gennem galaksen til fjerne planeter og stjerner i vores pop-up planetarium.

Deltag i en spændende rundvisning og få alle de gode historier om Brorfelde Observatorium. I får også mulighed for at få motioneret benene, når vi danser om juletræet på toppen og Nr. Jernløse Hornorkester spiller op til dans.

Værkstedet er åbent for astronomiske juleaktiviteter for børn og barnlige sjæle; lav kometer og gletsjere eller stjerneskudnedslag. Byg Julemandens rumfærge og test dens evner og aerodynamik i vores vindtunnel. Deltag i vores "Astro-jagt" og udforsk bygningerne i landskabet.

Klip-om-kap med vennerne - og se, hvem der kan lave de flotteste julestjerner. Eller køb en ridetur på Brorfelde hestene!

'Wikke og Rasmussen på Brorfelde Observatorium'

Så du DR's tv-julekalender 'Julestjerner', der blev vist på DR1 i 2012? Julekalenderen blev filmet på Brorfelde Observatorium. Vi får besøg af opfinderne af Julestjerner, hvor de fortæller om tilblivelsen af julekalenderen og hvorfor de valgte Brorfelde Observatorium som kulisse.

Det kendte makkerpar bag blandt andet Julekalender-succesen 'Julestjerner' kommer tilbage og fortæller om tilblivelsen af Julestjerner, valget af Brorfelde og mange andre sjove historier. Vi hører deres historier, mens vi spiser æbleskiver og drikke kaffe/te. Billetter kan købes på www.brorfelde.dk.

n

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk