17. januar 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lyserød Lørdag i Lejre den 6. og 7. oktober

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyserød Lørdag i Lejre den 6. og 7. oktober
Midtsjællands Folkeblad - 05. oktober 2017 kl. 13:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kræftens Bekæmpelse i Lejre deltager igen i år i den landsdækkende kampagne "Lyserød Lørdag - Støt Brysterne" med arrangementer forskellige steder i Lejre Kommune

Lejre: Løjerne starter fredag aften, hvor fysioterapeut Tina Plank har inviteret til Late Night Yoga & Lyserøde bobler i Hvalsø Hallen. Det bliver en aften med bevægelse, træning, indre wellness, goodiebags, the, kager og bobler i Brysternes tegn.

Gevninge Gymnastikforening afholder Lyserød FredagsFræs i Trælleruphallen for børn og voksne. Der er arrangeret sliding, kædedans og freestyle dans, og for børnene er der battle og høvdingebold. Aftenen afsluttes med mindfulness, hvorefter der sælges kaffe, saftevand og lyserøde kager, inden fræset lukkes.

Lørdag formiddag vil to superdygtige Zumba instruktører give den gas til to timers Lyserød Zumba i Sæbyhallen. Der danses alle Zumbaens forskellige stilarter i år, også Strong Zumba, som er høj intensiv intervaltræning.

Lørdag eftermiddag er der Blid "Lyserød" Yoga i Felix i Lejre.

I år kan man også støtte Lyserød Lørdag i selskab med andre hundevenner. Pynt din hund med lidt lyserødt og deltag i "Walk with your dog" arrangementet, der foregår i Kr. Hyllinge lørdag formiddag. Start på Stationsvej - turen er ca. 4 kilometer og går ad de nyanlagte stier i byen.

Ved alle arrangementerne vil der blive trukket lod om flotte sponsorgaver, doneret af det lokale erhvervsliv.

Læs mere på vores Facebook side Kræftens Bekæmpelse, Lejre Lokalforening, hvor der er mere information om arrangementerne, tilmelding og pris for deltagelse.

Kræftens Bekæmpelse i Lejre håber, at rigtigt mange borgere vil deltage i Lyserød Lørdag, og dermed støtte op omkring en vigtig sag. Overskuddet går til forskning i brystkræft.

Like os på facebook
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk