20. februar 2019
En halvandet år gammel dreng blev lørdag formiddag fløjet til behandling på Rigshospitalet for kvæstelser i hovedet efter en ulykke ved Kirke Eskilstrup.Foto: Kristian Buchmann
En halvandet år gammel dreng blev lørdag formiddag fløjet til behandling på Rigshospitalet for kvæstelser i hovedet efter en ulykke ved Kirke Eskilstrup.Foto: Kristian Buchmann
Foto: Kristian Buchmann. Copyright 2009 - Sjællandske Medier
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lille dreng alvorligt kvæstet af jernstanng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lille dreng alvorligt kvæstet af jernstanng
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 14. august 2018 kl. 11:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En dreng på halvandet år blev sidste lørdag formiddag kvæstet i et uheld med en jernstang ved Kirke Eskilstrup

Det var tilsyneladende en kombination af uheldige omstændigheder, der lørdag formiddag omkring klokken 9.50 førte til, at en dreng på halvandet år fik kvæstelser i hovedet i forbindelse med et uheld på en ejendom på Tysingevej ved Kirke Eskilstrup.

Uheldet skete i forbindelse med, at en transportør, der var ved at blive flyttet, væltede. Drengens far var i gang med noget arbejde tæt på, og han greb per refleks ud efter sønnen for at redde ham væk.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi havde faren uheldigvis en jernstang i hånden, som han brugte i forbindelse med arbejdet, og den stang ramte utilsigtet drengen i hovedet.

Dermed fik den lille dreng forskellige kvæstelser i hovedet, og en akuthelikopter fløj ham til behandling på Rigshospitalet.

Her var drengen fortsat indlagt mandag formiddag, og ifølge politiet er hans tilstand stabil. Drengen er ikke i livsfare.

Politiet vil nu undersøge omstændighederne omkring ulykken, blandt andet for at afklare, om love og regler har været overholdt i forbindelse med flytningen af transportøren.n

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk