9. marts 2021
Det radikale hold til kommunalvalget 2017 i Lejre Kommune, fra venstre mod højre: Anja Roland, Ole Bjørn Hansen, Thomas Bisgaard, Jannik Koldborg og Asta Rasmussen
Det radikale hold til kommunalvalget 2017 i Lejre Kommune, fra venstre mod højre: Anja Roland, Ole Bjørn Hansen, Thomas Bisgaard, Jannik Koldborg og Asta Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lejre Radikale Venstre opstiller 5 personer til kommunalvalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lejre Radikale Venstre opstiller 5 personer til kommunalvalget
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 29. august 2017 kl. 08:01
Af Stina Lund

Lejre Radikale Venstre har i den sidste kommunalvalgsperiode haft èn repræsentant i Lejre Kommunalbestyrelse. Det ser vi frem til vil fortsætte efter valget til november og vi har de bedste forhåbninger til at blive repræsenteret med endnu et medlem. Den radikale liste består af 5 personer, der både har en bred aldersmæssig sammensætning og som også kommer fra forskellige områder i kommunen.
På listen er spidskandidat Thomas Bisgaard fra Osted, Asta Rasmussen fra Ejby, Ole Bjørn Hansen fra Højby, Jannik Koldborg fra Allerslev og Anja Roland fra Gevninge.
Samtidig med kommunalvalget er der også regionrådsvalg. Asta Rasmussen er opstillet på den radikale liste til regionsrådet.
Lejre Radikale Venstre vil i den kommende kommunalbestyrelse arbejde for at fastholde og udvikle kommunens grønne og økologiske profil. Vi vil fortsat have fokus på at dagtilbud, folkeskoler, SFOér, samt fritidstilbud styrkes og udvikles som de læringsmiljøer, de er. Vi vil arbejde med at ”Vores sted” og kernevelfærden fortsat er i fokus og vi vil være meget opmærksomme på, at borgerne er en del af dette. Vi har et rigt og meget varieret kulturliv, som er et kæmpe aktiv for alle i Lejre kommune. Det skal styrkes og indtænkes i vores læringsmiljøer, i ”Vores sted” og i vores arbejde med kernevelfærden. Vi vil også have fokus på at den kollektive trafik styrkes til gavn for alle.

Tip os


mcred@sn.dk

Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk