18. januar 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncertforestilling i Hvalsø Bio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncertforestilling i Hvalsø Bio
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 16. juli 2018 kl. 13:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommerens store live koncertforestilling med André Rieu

Hvalsø: En af verdens mest populære optrædende kunstnere, Valsekongen André Rieu, har meddelt at hans 2018 Maastricht koncerter via satellit vil blive sendt til mere end 2.000 biografer over hele verden i weekenden 28. og 29. juli, når han atter optræder i sin hjemby Maastricht med dette års tema HYLDEST TIL KÆRLIGHEDEN.

'Amore, My Tribute to Love', er den verdensberømte violinists kærlighedserklæring til musik, og kærligheden til både hans familier; hans kone og børn og selvfølgelig hans Johann Strauss orkester, som han har optrådt sammen med i mere end 30 år. Hermed følger han op på sidste års album 'Amore', der indeholder hans version af klassiske og populære kærlighedssange fra hele verden.

I forbindelse med koncerten tilbyder André en heldige vinder den ultimative kærligheds-erklæring - alle biografgængere i Danmark er hermed inviteret til at dedikere en af Andrés valse til sit hjertes udkårne. André vil personligt udvælge én af de foreslåede og vil efterfølgende offentliggøre dedikationen samt navnet på vinderen til publikum i hele Danmark. For at deltage skal du blot skrive din dedikation når du besøger www.andreincinemas.com/dedication.

n

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk