12. december 2018
Hvalsø sejrede
Hvalsø sejrede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvalsø sejrede uden at imponere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvalsø sejrede uden at imponere
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. november 2017 kl. 10:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsøs bedste seniormandskab sluttede lørdag efterårssæsonen af med en hjemmekamp mod Dianalund/Stenlille, og det var hjemmeholdet, som trak sig sejrrigt ud af opgøret efter tre scoringer af Jannik Hansen

Kilde, Andreas Hovmand

Hvalsø Stadion lagde lørdag eftermiddag græs til efteråretssæsonens sidste kamp, da Dianalund/Stenlille kom på besøg.

Kampens indledning var en noget rodet affære, hvor ingen af holdene for alvor formåede at sætte sig på opgøret.

Midt i første halvleg kunne Dianalund/Stenlille dog nemt have bragt sig foran, da de på et langskud ramte stolpen. Der blev dog ikke scoret i første halvleg.

Anderledes målrigt var det i anden halvleg, der ikke var mere end tre minutter gammel, før Hvalsø bragte sig foran. Efter lidt tilfældigheder havnede bolden hos Jannik Hansen, der resolut hamrede til bolden, som kom hårdt mod Dianalund/Stenlilles-mål og med et lille drilsk spin i bolden, snød målmanden. 1-0 til Hvalsø.

Hjemmeholdet satte sig herefter mere og mere på opgøret, der dog var præget af flere sløsede afleveringer og unødige boldtab.

Efter en time var Jannik Hansen igen på pletten. Indskiftede Christian Lyng blev sendt afsted i dybden i højresiden, hvorefter han tog et hurtigt træk forbi modspilleren, for derefter at sende en flad aflevering ind mod Jannik Hansen, der tæt under mål sparkede sit og Hvalsøs andet mål i kassen.

Jannik Hansen var dog overhovedet ikke færdig med at score mål.

Ti minutter efter var han således på pletten for tredje gang, da han sparkede bolden i målet, efter en lidt tilfældig bold havnede for fødderne af ham. 3-0.

Hvalsø havde chancerne til at udbygge føringen, men den sidste skarphed manglede, hvorfor kampen altså endte 3-0 ti Hvalsø, der dermed overvintre på rækkens andenplads - 4 point efter førerholdet Gørslev, som Hvalsø skal krydse klinger med i forårets første kamp i april.

n

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk