21. august 2019
Line Jacobsen syntes særdeles godt om standeren med stolen og skraldespanden, men ville gerne have to stole, så man kunne sidde og sludre.
gallery icon

Se billedserie

Line Jacobsen syntes særdeles godt om standeren med stolen og skraldespanden, men ville gerne have to stole, så man kunne sidde og sludre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hovedgaden hænger lidt med mulen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hovedgaden hænger lidt med mulen
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 20. august 2018 kl. 15:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hovedgaden hænger lidt med mulen, sagde viceborgmester Ole Blickfeldt i sin tale til Byens Dag

Tekst og foto: Susanne Helmo
Hvalsø: Det voldsomt engagerede menneske til Rolf Hegedys havde besluttet, at hvis ingen ville betale for, at flagene kom op i byen, så ville han selv og derfor var det måske også lidt synd, at der ikke mødte flere mennesker op til Byens Dag.

Til gengæld hyggede de mennesker, der kom, sig meget og fik information om både byens og den kommende udvikling, der var kaffe og grillpølser, hyggeligt samvær og vandringer på Hvalpestien.

I skolesøen er bænken ved at tage form og som en nyhed, kunne man ved selvsyn se nogle nye standere, designet af arkitekten Peter Andreasen, tilvirket af Hvalsø Maskinforretning og Hvalsø Savværk.

Trafikgruppens idé
Det er Trafikgruppen, der er en undergruppe af Hovedgadeudvalget, der stod for de flotte standere, som både kan holde en cykel og en skraldespand eller en stol og en skraldespand. Et forslag var dog også et stativ med to stole - samtalestole.

- Der er brug for, at vi gør noget ved vores bymidte her i Hvalsø, sagde Ole Blickfeldt - der er brug for, at vi sammen skaber det nye Hvalsø og genskabe en levende og attraktiv Hovedgade.

Og flere hyggelige mødesteder som her i Bibliotekshaven, hvor man kan stoppe op i dagligdagen, sætte sig og kigge ud over skolesøen.

Dagen i dag er arrangeret af Bysamarbejdet, Hvalsø - en gruppe lokale borgere, ildsjæle og foreninger i Hvalsø, der har vist initiativ og ansvar for at gennemføre områdefornyelsen i Hvalsø Bymidte sammen med Lejre kommune.n

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk