21. januar 2019
Henriette fra Såby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Henriette fra Kr. Såby kan slet ikke lade være

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henriette fra Kr. Såby kan slet ikke lade være

Hun er bondefødt og opvokset i Kr. Såby og i den lokale gymnastikforening

Opdateret 26. juli 2016 kl. 11:08
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 26. juli 2016 kl. 11:06
Af Stina Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Henriette Olsen brænder så meget for springgymnastikken, at hun slet ikke kan lade være med at finde på nyt. Derfor fik hun for nyligt ”Årets Skulderklap” af DGI og Trelleborg Fonden.
Såby Gymnastikforening er med sine 117 medlemmer et fast holdepunkt i det lille lokalsamfund. Det samme er Henriette Olsen, der har haft stort set alle roller i foreningen bortset fra formand og kasserer. En slags hverdagshelt, der uden at tænke over det, gør en kæmpe forskel for store og små.
”Henriette er en ægte ildsjæl, der år efter år møder op med et stort smil, masser af kærlighed og smittende energi til forventningsfulde børn, der forguder hende. Hun har en skøn evne til at rumme alle børn og give dem troen på, at selv svære spring kan læres”, siger Dorthe Poulsen, der er formand i foreningen.

Fornem pris

Da gymnastiksæsonen gik på hæld, valgte gymnastikforeningen at indstille hende til ”Årets Skulderklap”, der uddeles af DGI og Trelleborg Fonden. Det havde Henriette Olsen slet ikke set komme.
”Jeg er simpelthen pavestolt, og jeg havde slet ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle have sådan en pris. Jeg føler faktisk, at jeg skylder en masse mennesker tak, fordi de har indstillet mig”, siger hun og fortsætter:
”Jeg elsker, at jeg kan gøre så mange mennesker glade. At jeg kan skabe et sted for børn og unge, hvor de kan gå til noget sundt og sjovt Et sted, hvor det ikke betyder noget, om man er stor, lille, tyk eller tynd – eller har ADHD eller andre spændende bogstaver”.

Læs hele artiklen i denne uges udgave af Midtsjællands Folkeblad

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk