22. oktober 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gazellekåring på Sonnerupgård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gazellekåring på Sonnerupgård
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 04. december 2017 kl. 12:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

232 sjællandske virksomheder kan præsentere så skarpe vækstkurver, at de kan kalde sig gazeller 2017

Hvalsø: Det stod klart efter dagens gazellekåring på Sonnerupgård Gods i Hvalsø, hvor Senobis løb med prisen som årets gazellevinder i regionen. Engrosvirksomheden fra Næstved har øget sit bruttoresultat med næsten 3000 procent over de seneste fire år. Robotvirksomheden KLS-Nordic fra Roskilde vandt den digitale gazelle, mens fremstillingsprisen gik til medicinalvirksomheden Pharmacosmos fra Holbæk.

Fra elev i Dansk Supermarked til vækstiværksætter

Thomas Skov startede sin karriere som butikselev hos Bilka i Næstved, hvorefter han i en årrække rejste verden rundt for slikgiganten Mars, inden han i 2010 valgte at blive selvstændig og etablere Senobis.

- At blive kåret som Sjællands gazellevinder er en enorm anerkendelse af Senobis, og jeg er naturligvis meget stolt. Da jeg rejste rundt på Grønland for cirka 10 år siden, undrede jeg mig over, at varerne i butikkerne kun havde danske varedeklarationer, og det var faktisk dér, at ideen til Senobis blev født, fortæller Thomas Skov og fortsætter:

- Nu leverer vi i samarbejde med KNI, tidligere kendt som Den Kongelige Grønlandske Handel, en serie af produkter med mere end 160 varer til yderdistrikter og bygder i hele Grønland.

Udover samarbejdet med KNI står Senobis også bag butikskæden Euro Outlets, der har 6 butikker i Danmark, og pop up-butikker både på Færøerne og i Grønland.

Robotvirksomhed fra Roskilde vinder digital gazelle

Udover kåringen af den regionale gazellevinder, blev der også udnævnt en digital gazelle og en fremstillingsgazelle. De to priser uddeles i samarbejde med henholdsvis Google Danmark og Industriens Fond. Den digitale gazelle blev KLS-Nordic fra Roskilde. KLS-Nordic har specialiseret sig i robotløsninger til apoteker og leverer løsninger inden for selvbetjening og lagerstyring til kunder i Danmark og udlandet.

Vinder af fremstillingsprisen blev medicinalvirksomheden Pharmacosmos fra Holbæk, der udvikler og producerer jernpræparater til behandling af jernmangel. Virksomheden blev stiftet i 1965.

Top tre gazeller på Sjælland
1) Senobis ApS (2.950,4 procents vækst i bruttoresultatet over de seneste 4 år)

2) Neurons Inc. ApS (1283,4 pct. vækst i bruttoresultatet over de seneste 4 år)

3) Bandholm ApS (641,4 pct. vækst i bruttoresultatet over de senest 4 år)

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk