23. november 2017
SAMSUNG CSC
gallery icon

Se billedserie

SAMSUNG CSC
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første spadestik til en spændende fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første spadestik til en spændende fremtid

Det kommende bofællesskab Cecilie Marie i Hvalsø er et spadestik længere fremme mod et byggeri

Midtsjællands Folkeblad - 14. marts 2017 kl. 09:52
Af Stina Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste uge blev første spadestik taget til Cecilie Marie.
Der var nok flere, der tænkte på julesalmens tekst om "Trods klingrende frost/ godt år i spå". For selv om temperaturen var på frysepunktet i den stride blæst på den bare mark, så var stemningen blandt de fremmødte varm og hjertelig.
Mariehjemmenes direktør Bo Kristiansen dirigerede eventen med den legendariske sølvspade som stafet fra taler til taler. Mariehjemmenes bestyrelsesformand, Jesper Maarbjerg, indledte talerrækken:
"Jeg synes jo, at det er fantastisk at kunne give startskuddet til Cecilie Marie i dag. Det, der har været spændende for os, det er, at når man er sådan en privat, selvejende organisation som Mariehjemmene, så er det fascinerende at møde en gruppe mennesker, som er velforberedte, fagligt stærke og super-engagerede, som ønsker at få lavet noget til deres børn eller bekendte, som kan sikre, at de får en god tilværelse i årene, når de er flyttet hjemmefra."

En rørende dag!

Herefter holdt både Cecilie Maries bestyrelsesformand, Ib Poulsen, og igangsætteren Pia Holm med hendes søn Emil (en potentiel kommende beboer på Cecilie Marie) deres taler, hvor det blev understreget, at det var "en rørende dag", fordi det markerede overgangen fra forberedelse og planlægning til det, der om et års tid er en rigtig bygning med 20 boliger til unge voksne med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Projektlederens ord

Projektleder Niels Jørgen Düring fra Dansk Boligbyg sagde, at han så frem til at komme rigtigt i gang med byggeriet, inden Lejre Kommunes borgmester Carsten Rasmussen fik lov til at byde Cecilie Marie officielt velkommen til kommunen med tak til alle 'bagmændene' bag det kommende bofællesskab. Herefter gik han sammen med Emil over til et frostfrit stykke jord, hvor de sammen foretog den rituelle handling med at grave det første spadestik.

Like os på facebook
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk