12. december 2017
Til venstre i billedet ses Bjarne Pedersen, Souschef Rene Trebbien, Super Brugsen Tølløse og med-sponsor Peter Sørensen Kirke Eskilstrup Auto.
gallery icon

Se billedserie

Til venstre i billedet ses Bjarne Pedersen, Souschef Rene Trebbien, Super Brugsen Tølløse og med-sponsor Peter Sørensen Kirke Eskilstrup Auto.
Foto: John Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fart over feltet med rally og Race4Kids

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fart over feltet med rally og Race4Kids

Søndag d. 21. maj byder på rally og oplevelser for både store og små

Midtsjællands Folkeblad - 16. maj 2017 kl. 12:47
Af Stina Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag er Holbæk Amts Motorklub vært for tredje afdeling af sjællandsmesterskabet i klubrally, og klubben venter der stiller mellem 45 og 50 biler til start i de forskellige klasser.
Rallyafdelingen har Super Brugsen i Tølløse som base.
Der bliver rigtig meget for publikum at se, da det er de bedste sjællandske klubrallykørere der kommer til start i tredje afdeling af sjællandsmesterskabet og femte afdeling af Holbæk Amts Motorklubs (HAMO) klubmesterskab.
Samtlige biler møder søndag morgen hos Super Brugsen i Tølløse, hvorefter bilerne skal igennem maskinkontrol og licenser, inden den første bil kl. 9.00 bliver sendt ud på ruten.
Medsponsor på Løbet Peter Sørensen Kirke Eskilstrup Auto deltager selv i løbet, hvor han har datteren Sofie som co-driver.
Prøverne er opgjort til ca.30 kilometer, hvor nogle af prøverne køres to gange.
Holbæk klubben forventer at stillede med yderlige 15 hold i de syv klasser der dystes i.
Når alle deltagerne er kommet i mål sidst på eftermiddagen, vil der blive en samlet præmieuddeling.

Race4Kids med rallyvindere og loppemarked

Sideløbende med klubrallyet griller SuperBrugsen flæskestegsburgers til de sultne tilskuer. På Mosttorvet er loppemarked og fra kl. 12.00 – 15.00 byder Race4Kids på fartcirkus med spændende biler og opvisning.
Alle over 14 år har mulighed for at købe sig en tur med en af dygtige rallykører. Overskuddet går direkte til børneafdelingen på Holbæk Sygehus.
Blandt de biler, som kommer, er to vinderbiler tilhørende rallymestrene Tim Svanholt og Flemming Hansen, henholdsvis en Mitsubishi Lancer Evo X og en Ford Escort RS2000, samt en VW Golf 2 tilhørende Chris Ronny.
Fra 4x4 Entusiasterne kommer bl.a. klubbens formand Erk Jørgensen med sin Land Rover Lightweight i militært regi og Kristian Bryde Anthonsens toptrimmede Land Rover Defender 90-tommer off-roader, som netop har deltaget i et stort løb i Kroatien, hvortil kommer et antal imposante amerikanerbiler.

Enestående samarbejde har gjort det muligt

- Sponsorer på løbet er SuperBrugsen Tølløse og Peter Sørensen fra Kr. Eskilstrup Auto, og samarbejdet har været enestående og med slags sponsering er det ingen sag at arrangere sådan et motorløb, siger løbsleder Jørgen Hoe Jensen, Ny Hagested og Simon Vallentin, Holbæk og Camilla Bagger, Næstved.

Like os på facebook
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk