19. december 2018
Klokkemesteren Dorte Kiilerich styrede forsamlingens 10 minutters taletid. I baggrunden formanden Johan Scheel
gallery icon

Se billedserie

Klokkemesteren Dorte Kiilerich styrede forsamlingens 10 minutters taletid. I baggrunden formanden Johan Scheel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsmesse var stor succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsmesse var stor succes
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 06. marts 2018 kl. 12:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Erhvervsforums bestyrelse havde inviteret medlemmerne og eventuelle gæster til en festlig dag på Gershøj Kro, så man kunne knytte nye kontakter

Tekst og foto: Susanne Helmo
Gershøj: 72 erhvervsfolk havde tilmeldt sig Lejre erhvervsforums arrangement på Gershøj Kro i onsdags. Og ud over et meget veltilrettelagt arrangement, var der rig mulighed for både medlemmer og gæster at få indblik i hinandens virksomheder.

Stramt styret sørgede klokkemester og sekretær i Lejre Erhvervsforum, Dorte Kiilerich for, at der var 10 minutter til at udveksle synspunkter og information ved bordene. Forinden var det muligt at skrive sig på fremlagte lister med udstillernes navne og det benyttede rigtigt mange sig af.

Der var en del gæster udefra, bl.a. Biovin fra Køge, låsesmeden fra Roskilde, der er Lejre Kommunes låsesmed, clairvoyant, og psykologen fra Roskilde, Fjordskolens stifter, en syerske fra Roskilde foruden medlemmerne også kunne skrive sig på til en snak ved bordene med andre medlemmer.

Efterfølgende var der musik af Mathias Grip Folklet og tapas, dækket op i den store sal ved fine borde, hvor snakken gik på kryds og tværs. n

Fakta:
Lejre Erhvervsforum har over 250 medlemmer og optagelse i foreningen er ikke begrænset af, at man bor i Lejre kommune. Man er velkommen til at opfordre andre erhvervsdrivende uden for kommunegrænsen til at blive medlem.. Alle er velkomne til at være en del af et erhvervsforum, der foruden mange interesser og arrangementer, også ønsker at drage fordel af at være en forening.

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk