23. marts 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De gale gravrøvere - en skattejagt for hele familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De gale gravrøvere - en skattejagt for hele familien
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 03. juli 2018 kl. 13:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arkæologen er fortvivlet i Lejre Museums nye sommer-skattejagt - nogen har nuppet noget af den uerstattelige gravskat! Så der er brug for hjælp!

Lejre: Lejre Museum inviterer til en ny sommerferieaktivitet for hele familien: Hjælp arkæologen med at løse mysteriet om de gale gravrøvere. Du har chancen i seks dage i ugerne 31 og 32.

HJÆLP! Der har været gravrøvere i Gl. Lejre! Arkæologerne er i syv sind, for de mangler en del af skatten. Gravhøjens tyve er for længst over alle bjerge, og det har efterladt en noget fortvivlet arkæolog. Kom forbi Lejre Museum sidst i sommerferien til en spændende, udfordrende og sanselig skattejagt, hvor det måske bliver dig, der løser gåden om den forsvundne skat!

I vil få brug for både at opleve udstillingen "Sagnkongernes Lejre" og bevæge jer rundt i det unikke kulturlandskab omkring museet, som er præget af gravhøje, skibssætningen og mange fantastiske vikingehistorier.

Tag familien under armen til en medrivende dag i Gl. Lejre, når vi udstyrer jer med de redskaber, som måske gør jer til dem, der løser mysteriet om de gale gravrøvere.n

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk