19. september 2018
Foto: Jonas Whitehorn
Foto: Jonas Whitehorn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brorfelde Observatorium i samarbejde med TV2 Vejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brorfelde Observatorium i samarbejde med TV2 Vejret
Midtsjællands Folkeblad - 11. oktober 2017 kl. 12:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I efterårsferien kan du på Brorfelde Observatorium opleve, hvordan TV2 Vejret optager en vejrudsigt, når de lægger vejen forbi og etablerer vejrstudium i kikkerttårnet i observatoriets værkstedsbygning

Ugerløse: - Vi sætter stor pris på, at TV2 Vejret er interesseret i at sende vejrudsigten fra Brorfelde Observatorium. Vi synes, det hænger godt sammen med vores formidling og efterårsaktiviteter, hvor vi beskæftiger os med forskellige typer af observationer, som springbræt til at undersøge og forstå verden omkring os, siger Julie Bouchet, leder af Brorfelde Observatorium.

Mandag til torsdag i efterårsferien sender TV2 Vejret live fra Brorfelde Observatorium kl. 17.55 og der kan alle selvfølgelig være med på en kigger. Det er blandt andet Cecilie Hother fra TV2 Vejret, der stiller op i efterårsferien, når holdet rykker ud på Brorfelde Observatorium.

TV2 Vejret sender løbende vejrudsigten fra udvalgte lokationer i Danmark - og her er Brorfelde Observatorium blevet udvalgt som lokation i det meste af efterårsferien. Samarbejdet begyndte allerede i august, hvor TV2 Vejret sendte live fra Brorfeldes bakker ved kuplerne.

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk